Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ-ΑΕ ΜΕΘΩΝΗΣ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ 0-1

Κέρασε ο Βιδάκης για τη γιορτή του...

Όσοι προτίμησαν την Πύλο και το γειτονικό ντέρμπι του Τσικλητήρα με την Μεθώνη για το χθεσινό ποδοσφαιρικό απόγευμα δικαιώθηκαν εν μέρει. Το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες ήταν κακό, ωστόσο το παιχνίδι επεφύλασσε αγωνία και πολλές συγκινήσεις, ενώ οι φίλαθλοι των δύο ομάδων που ξεπερνούσαν τους 250 κέρδισαν τις εντυπώσεις, δημιουργώντας ωραία ατμόσφαιρα μέσα σε απολύτως πολιτισμένα πλαίσια.
Τελικά οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν στο τέλος, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της συνάντησης. «Χρυσός» σκόρερ για την ΑΕ Μεθώνης Φοινικούντας αποδείχθηκε ο εορτάζοντας χθες Νίκος Βιδάκης, ο οποίος με ένα μακρινό φοβερό σουτ έλυσε τον γόρδιο δεσμό του γκολ στο 68’, χαρίζοντας έτσι στην ομάδα του ένα 3ποντο που κρατάει στις υψηλές θέσεις της Α’ Τοπικής.
Οι σημαντικότερες στιγμές
22’ σέντρα του Διακουμή στο 2ο δοκάρι ο Γκέγκας έκανε το πλασέ, αλλά ο Κουκούτσης έπεσε σωτήρια στη γωνία του κι έδιωξε σε κόρνερ
46’ μεγάλη ευκαιρία και για την Μεθώνη όταν ο Γρηγορόπουλος έβγαλε με κάθετη πάσα τετ-α-τετ τον Κάππο, αλλά το πλασέ του εξουδετέρωσε πάνω στη γραμμή ο Κουφός
50’ ωραίος συνδυασμός Γκέγκα-Εμμανουήλ-Σαλιέιμ αλλά το σουτ του τελευταίου έδιωξε σε κόρνερ ο Κουκούτσης
63’ από φάουλ του Γρηγορόπουλου ο Τσίχλης έπιασε την κεφαλιά που μπλόκαρε χωρίς μεγάλη δυσκολία ο Τσουλάκος
68’ ο Βιδάκης με σουτ-κεραυνό στο μεσοδιάστημα κέντρου και μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα κοντά στο δεξί «Γ» του Τσουλάκου που είδε απλώς τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του. Το 0-1 ξεσήκωσε θύελλα πανηγυρισμών στους φιλοξενούμενους φιλάθλους που έκαναν γιορτινή την ατμόσφαιρα, με μποκάκια, χαρτάκια και καπνογόνα.
Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα ο διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας και οι συνεργάτες του Ηλίας Νικολόπουλος και Γιώργος Δεγγεστίνος.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Τσουλάκος, Εμμανουήλ, Μαραγκός, Σαλιέι (76’ λ. τρ. Κατσούλης), Γκέγκας, Διακουμής, Ι. Κατσιγιάννης (76’ Λακριντής), Πανταζόπουλος, Μπαρδόσι, Κουφός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου