Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ-ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ 0-1

Ο Νώντας Τσέρτος «έκλεψε» στο φινάλε το 3ποντο

Η κακοδαιμονία που κυνηγάει τον Τσικλητήρα στα τοπικά ντέρμπι, μετά τη Μεθώνη επαναλήφθηκε χθες και με αντίπαλο τη Χώρα. Η ομάδα του Παπαφλέσσα κατάφερε να αποδράσει από την Πύλο με το 3ποντο, χάρις σε ένα γκολ που σημείωσε λίγα λεπτά πριν το φινάλε ο Νώντας Τσέρτος. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να καθαρίσουν το ματς από το α’ μέρος, διάστημα στο οποίο δεν αξιοποίησαν τις σημαντικές φάσεις που δημιούργησαν. Με την πρώτη να καταγράφεται στο 2ο κιόλας λεπτό όταν ο Γκέγκας έκοψε τη μπάλα στον Γουρνά, ο οποίος όμως πλάσαρε άουτ. Ο Γιώργος Γκέγκας έχασε στη συνέχεια και στο διάστημα μέχρι το 30’ τρεις φορές την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ. Πάνω στον ίδιο Καλαματιανό μεσοεπιθετικό η Πύλος ζήτησε στην επανάληψη δύο φορές πέναλτι από τον διαιτητή Στάθη Ζαρακοβίτη σε ισάριθμα μαρκαρίσματα από τους Μπάλλα και Δημόπουλο.
Τελικά η ομάδα του Θανάση Λακριντή πλήρωσε το νόμο του ποδοσφαίρου και αφού δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που έκανε, το δέχθηκε. Ο Νώντας Τσέρτος ήταν σε κέφια και αφού ...προειδοποίησε στο 80’ με μια απειλητική προσπάθεια που δεν ολοκληρώθηκε, έκανε στο 87’ τη μεγάλη προσωπική επίθεση παίρνοντας τη μπάλα κοντά στο κέντρο και ντριμπλάροντας όσους αντιπάλους βρήκε μπροστά του «εκτέλεσε» από κοντά τον Ηλία Τσουλάκο, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενα πανηγύρια στη Χώρα που προπονεί ο Τάκης Κάππος.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Τσουλάκος, Πανταζόπουλος, Εμμανουήλ, Μαραγκός, Μπαρδόσι, Σκολκίμ (55’ Π. Καλδής), Γουρνάς (80’ Λακριντής), Μιλένοφ (68’ Σαλιέι), Γκέγκας, Διακουμής, Λύγκρης.
"ΘΑΡΡΟΣ" 11/01/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου