Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ -ΑΙΑΝΤΑΣ 1-0

Χάρισε το 3ποντο στο 85’ ο Διακουμής

 Στις νίκες επέστρεψε χθες ο Τσικλητήρας, κερδίζοντας με 1-0 τον Αίαντα. Το μοναδικό γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 85’ ο Φώτης Διακουμής (εκμεταλλεύθηκε στο 2ο δοκάρι τη σέντρα του Θανάση Λακριντή κι ενώ η μπάλα πέρασε μπροστά από τον Γιώργο Λύγκρη).

Το σκορ είναι πάντως πολύ φτωχό σε σχέση με το θέαμα και τις ευκαιρίες που καταγράφηκαν και από τις δύο πλευρές. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν όμως την έδρα τους και με λίγη τύχη κατάφεραν να πανηγυρίσουν ένα ακόμη 3ποντο που τους διατηρεί στις υψηλές θέσεις της Α’ Τοπικής.

Μπορεί το γκολ να άργησε πολύ, αλλά η ομάδα της Πύλου ήταν αρκετά απειλητική από το α’ ημίχρονο κυρίως με μια σειρά απ’ ευθείας φάουλ που εκτέλεσε ο παίκτης-προπονητής της Θανάσης Λακριντής, αλλά και σε ενέργειες των Διακουμή, Εμμανουήλ.

Ο Αίαντας από την πλευρά του κέρδισε για μια ακόμη φορά τα εγκωμιαστικά σχόλια όσων βρέθηκαν στο γήπεδο -κάτι που σίγουρα κάνει υπερήφανο τον προπονητή του Γιάννη Σακελλαρόπουλο. Από την καλαματιανή ομάδα έλειπε όμως η ευστοχία στην τελική προσπάθεια και βάσει ευκαιριών σίγουρα δικαιούνταν ένα τουλάχιστον γκολ. Ιδιαίτερα ο νεαρός διεθνής Βασίλης Ξεροβάσιλας (που μάλιστα δοκιμάστηκε πριν λίγες μέρες στον Αστέρα Τρίπολης), λες και ...εξάντλησε το σκοράρισμα του με τα τέσσερα γκολ που πέτυχε την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Μιλτιάδη και χθες δεν κατάφερε να νικήσει τρεις φορές σε τετ-α-τετ τον Ηλία Τσουλάκο. Αξιόλογες ευκαιρίες για γκολ είχε στην επανάληψη άλλες δύο φορές και ο Δημήτρης Νινιός με κεφαλιές.

Καλή ήταν η διαιτησία του Γιώργου Ασημακόπουλος (Βρυώνης-Δεγγεστίνος οι βοηθοί του).

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Τσουλάκος, Ζευγίτης (63’ Σαλιάι), Κουφός, Μαραγκός, Ι. Κατσιγιάννης, Μπαρδόσι, Εμμανουήλ, Πανταζόπουλος, Π. Καλδής (75’ Λύγκρης), Διακουμής, Λακριντής. 

Με άρμα στις απόκριες ο Τσικλητήρας!

Η φετινή πορεία του Τσικλητήρα σίγουρα επιτρέπει τους Πυλιώτες να γιορτάσουν τις Απόκριες με μεγαλύτερο κέφι. Και κάπως έτσι ίσως σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι του συλλόγου και αποφάσισαν να φτιάξουν το δικό τους άρμα για το καρναβάλι της Γιάλοβας (Κυριακή και Καθαρά Δευτέρα). Το θέμα θα είναι φυσικά ποδοσφαιρικό και σίγουρα θα είναι από τα πιο ενδιαφέροντα που θα παρελάσουν...

"ΘΑΡΡΟΣ" 22/02/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου