Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Δεν χρειαζόμαστε σωτήρες και μεσίες

Την Κυριακή 1/2/2009 στην συνέντευξη Τύπου του προέδρου τού ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρη, ερωτώμενος για τις κινητοποιήσεις των αγροτών απήντησε περί (ίσης) - άνισης μεταχείρισης μεταξύ αγροτών και του κ. Κωσταντακόπουλου εκ μέρους της ελληνικής Πολιτείας.
Πράγματι 435 εκ. ευρώ για τις ΠΟΤΑ. Ενώ 500 εκ. ευρώ για τους αγρότες όλης της Ελλάδας. Περιποίηση από την μια πλευρά, ξυλοδαρμός στους άλλους. Οσο για το λάδι κ. Γαϊτανάρε και την τιμή που έχει αυτό, να το πείτε στον αρχηγό σας κ. Καραμανλή που τον υποδέχεσθε όταν έρχεται στην Καλαμάτα.
Με την επιστολή σας μας επιβεβαιώνετε πλήρως περί εμπλοκής της συμβολαιογράφου κ. Λάρδα-Ζαγορίτη ως προς το γενεαλογικό δένδρο οι πληροφορίες σας όντως είναι σημαντικές. Ετσι λοιπόν εξηγείται και η επαφή με τον κ. Καραμανλή με την άνοδό του στην πρωθυπουργία. Οπως γνωρίζουμε όλοι ήταν ο πρώτος επισκέπτης - συζητητής στο Μαξίμου ο αγαπητός σας κ. Κωσταντακόπουλος.
Κύριε Γαϊτανάρε, ατόπημα θα ήτο εάν ένας αρχηγός έκρυβε την αλήθεια από τον μεσσηνιακό λαό. Ιδιαίτερα και φυσικά από τον ελληνικό λαό γενικώτερα. Ποιος (;) έκανε την Μεσσηνία χειμαζόμενη κ. Γαϊτανάρε (;). Καλύτερα επαίτες στα σκαλοπάτια της εκκλησίας, παρά στην αυλή του κ. Κωσταντακόπουλου.
Η αλήθεια έχει διαδρομή -18- χρόνων και περιμένουμε λεβέντες δημοσιογράφους να την αναδείξουν. Αναλογιστείτε την δική σας πολιτική διαδρομή και αφήστε τούς άλλους. 
Ασχοληθείτε με την ποδοσφαιρική ομάδα της Καλαμάτας κ. Γαϊτανάρε. Η Μεσσηνία δεν θέλει σωτήρες και μεσσίες αυτού του τύπου γιατί τώρα... αλλιώς τους λένε. 
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Δημ. Πανοσκάλτσης
Πύλος Μεσσηνίας
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 16/02/2009

1 σχόλιο:

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ?
    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ Η ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΑΛΛΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή