Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

“Ποντικοί” στο Κάστρο της Πύλου

“Ποντικοί” τρύπωσαν στο Κάστρο της Πύλου και έκλεψαν... συλλογή εργαλείων (ηλεκτροκόλληση, αεροπίστολο, σβουράκια, κόφτη κ.α). Οι κλέφτες εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη προσωπικού φύλαξης, απομάκρυναν τα εργαλεία από το κάστρο χρησιμοποιώντας σκοινί που κρέμασαν από τα τείχη. Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και έκανε έρευνα συνεργείο της Σήμανσης από την Καλαμάτα.
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 17/02/2009

Μια εβδομάδα μετά το συμβάν εμφανίστηκε η είδηση στην «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ». Δεν υπογράφεται από τον λαλίστατο ανταποκριτή. Δεν το πήρε χαμπάρι; Όχι βέβαια. Δεν τον συνέφερε να το γράψει. Έγινε στον τόπο εργασίας του.

Αυτή είναι δημοσιογραφία. Αντικειμενικότατη. Θαυμάστε την!!!!!! Φταίω εγώ μετά;

Κώστας....


14 σχόλια:

  1. φταις εσυ που τι?. Που τσακωνεστε και γινεσται καραγκιοζηδες σε ολη την πυλο?.Αλλα φενεται δεν τρωτε απο το ιδιο το σακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Όταν σου ήρθε ο καραγκιόζης στο νου κοιτούσες τον καθρέφτη; Μάλλον κάτι τέτοιο έγινε.
    -Σίγουρα δεν τρώμε από το ίδιο σακί γιατί εγώ δεν τρώω από πουθενά φίλε μου.Αυτό βάλτο καλά μέσα στο μυαλό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala karali katse glipse ta arxidia
    tou brettakou mpas kai arpaxeis tipota kai sy kai ase ta den troo apo kanenan. kompleksike, psyxopathi mas exeis prixei ta arxidia. to ypodigma tis ithikis o karalis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -Δεν το παίζω υπόδειγμα αλλά ούτε είμαι και μαλάκας πάντως σαν και σένα.
    -Θα το πω πάλι. Αν έχεις @@ πες ότι έχεις να πεις επωνύμως για να ξέρουμε πόσο καλύτερος είσαι από αυτόν που κατηγορείς.
    -Είμαι σίγουρος για το ποιος είσαι. Επομένως μην μου λες εμένα για ψυχοπάθεια γιατί την έχεις "παντρευτεί" την ασθένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε παιδια...ειδα καλα???...!!!στο fanclub του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ facebook...ειναι "φιλος" ο μικρος γιος του τακη...του αλεξακη...!!!! ο πατερας του το ξερει...???!!!(ειδες πως αλλαζουν τα πραγματα...)...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι κακό ένα παιδί να έχει πιο πολύ μυαλό από τον πατέρα. Και ειδικά τον συγκεκριμένο που δεν έχει και πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕΕΝΑ ΝΑ ΞΕΚΑΒΛΩΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ,ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ @@ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΤΑ ΠΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε μου δοκιμάζω να δω μέχρι που φτάνει η ηλιθιότητά τους.
    - Εγώ ξέρω ποιος είμαι.
    -Αυτοί προσπαθούν να το μάθουν βρίζοντας κριμένοι στην ανωνυμία τους. Φοβούνται να εκφράσουν δημόσια και με την υπογραφή τους την άποψή τους.
    -Δοκιμάζουν να δουν αν οι βρισιές γυρίζουν στα μούτρα τους.
    -Τρώνε το φτύσιμο αλλά είναι τόσο ηλίθιοι που νομίζουν ότι βρέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ.... ΣΧΟΛΙΑΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ , ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕΤΑ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ...... ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ,ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.
    Σ Υ Γ Χ Α Ρ Τ Η Ρ Ι Α ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ
    ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΙΟΙ Η ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΩΣΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΟΔΙΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ .
    ΜΗΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣΧΕΤΟ ΒΕΒΑΙΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ...ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟΜΒΙΣΤΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΜΒΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε, σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την συμπαράστασή σου. Εγώ θα τους αφήνω να εκτίθενται. Αν όμως ανακαλύψω ποιοι είναι σίγουρα θα τους αποκαλύψω και μαύρα φίδια που τους φάγανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ... ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.ΚΩΣΤΑ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΕΓΑΛΕ .. ΝΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΒΑΤΖΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. OΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙ Η......ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ Κ.Τ.Λ.
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ(ΜΕΓΙΣΤΕ) ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΣΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ, ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙ ΦΙΛΩΝ.ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ BLOG ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ.
    Υ.Γ.ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή