Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Παράρτημα του Συλλόγου Μεσσήνιων Φοιτητών ιδρύεται στην Πάτρα

image

Στην άμεση λειτουργία παραρτήματος του Συλλόγου Μεσσήνιων Φοιτητών (ΣΥ.ΜΕ.Φ.) στην Πάτρα προχωρά η νέα διοίκηση του συλλόγου μετά και τις συναντήσεις που είχε τόσο με τον νομάρχη Αχαΐας Δημ. Κατσικόπουλο όσο και με τον δήμαρχο Πάτρας Ανδρ. Φούρα.
Οι επαφές που πραγματοποίησαν ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Χαλουλάκος και ο γραμματέας Ηλίας Γιαννακέας έγιναν σε πολύ φιλικό κλίμα καθώς και οι δυο αυτοδιοικητικοί φορείς επέδειξαν ιδιαίτερη προθυμία να σταθούν αρωγοί την συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η αναζήτηση κατάλληλου χώρου για τη λειτουργία των γραφείων του παραρτήματος, καθώς και η περαιτέρω ενίσχυσή του.
Την προηγούμενη εβδομάδα ο σύλλογος κατάφερε να αποσπάσει την πρώτη θέση στο διαγωνισμό για το καλύτερο βίντεο για το περιβάλλον που διοργάνωσε το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας στο Ευγενίδειο Ιδρυμα. Συγκεκριμένα ο Σύλλογος διακρίθηκε στην κατηγορία των νεανικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων με το βίντεό του που είχε τίτλο «Σώσε το περιβάλλον σώσε τη ζωή» θέλοντας με τον τρόπο αυτό να καταστήσει σαφές ότι η καταστροφή του πλανήτη απειλεί σοβαρά την ανθρώπινη ύπαρξη.

“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 20/05/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου