Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ Μετρήσεις οστικής πυκνότητας σε Πύλο και Αρτεμισία

Συνεχίζεται από το Γραφείο Γυναικείων Θεμάτων και Οικογένειας της Μητρόπολης Μεσσηνίας και του Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση, το πρόγραμμα πρόληψης της οστεοπόρωσης, το οποίο αποτελεί τη συνέχεια της πρώτης φάσης του προγράμματος, που διεξήχθη στη Μεσσήνη πριν λίγες εβδομάδες.
Η συνέχεια του προγράμματος θα γίνει το Σαββατοκύριακο στην Πύλο και την Αρτεμισία και περιλαμβάνει δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας και ενημερωτικό πρόγραμμα, για το φάσμα πρόληψης και αντιμετώπισης της οστεοπόρωσης.
Συγκεκριμένα το Σάββατο στην Πύλο θα πραγματοποιηθούν δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας από τις 9 το πρωί έως τις 3 μ.μ. στην ενοριακή αίθουσα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Πύλου. Οι μετρήσεις θα πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν ραντεβού που θα κλείνονται στο τηλέφωνο: 27230 22501 (κ. Κωνσταντακοπούλου Νίκη), σήμερα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι και από τις 5 μέχρι τις 7 το απόγευμα. Επίσης θα γίνει ενημερωτική εκδήλωση, με ομιλίες από επιστημονική ομάδα στο Ινστιτούτο «Νέστωρ», το απόγευμα του Σαββάτου, στις 7.
Την Κυριακή στο Δημοτικό Σχολείο Αρτεμισίας από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1:30 μετά το μεσημέρι θα γίνουν μετρήσεις οστικής πυκνότητας και ταυτόχρονη ενημέρωση από τους ειδικούς. Περισσότερες πληροφορίες, για το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να έχει κάθε ενδιαφερόμενος, στο τηλ 6974-041748 (Χριστίνα Χατζή - Μπουγά).

¨ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 28/05/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου