Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Ο Αντ. Σαμαράς σε αθλητικά έργα της Τριφυλίας ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

image

Στη Μεσσηνία θα βρίσκεται σήμερα και αύριο ο υπουργός Πολιτισμού Αντ. Σαμαράς. Αύριο το πρωί θα μεταβεί μαζί με τον υφυπουργό Πολιτισμού αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, στα Φιλιατρά, προκειμένου να εγκαινιάσει το ανοικτό γήπεδο ποδοσφαίρου - στίβου. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στην Κυπαρισσία, για να επιθεωρήσει τα έργα κατασκευής του ανοικτού κολυμβητηρίου, που βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης.

“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 30/05/2009

6 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ!ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΚΟΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν η εκτίμησή σου, περί της παραμονής τους, αποδειχθεί λάθος θα ακούσεις και θα δεις πολλά να γίνονται. Έχουν δρομολογηθεί και θα δρομολογηθούν και άλλα για τα οποία δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Mετά από λίγες ημέρες, πιστεύω, να μπορέσω να αναφερθώ σε κάποια θέματα για τα οποία έχει αναλάβει πρωτοβουλία ο σύλλογος των Πυλίων της Αθήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣΗ ΜΗΜΩς ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγκάθετος δεν είμαι αλλά εσύ, απ' ότι φαίνεται, αγνοείς την Ελληνικήν. Διάβασε πάλι με προσοχή τι έχω γράψει και θα το διαπιστώσεις και εσύ ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κωστα δεν απευθυνομουν σε σενα αλλα στο προηγουμενο σχολιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγνώμη φίλα αλλά δεν φταίω εγώ. Δεν είναι κακό να λέτε τις απόψεις σας με το όνομά σας από κάτω. Έστω με ενα ψευδώνυμο για να ξεχωρίζω ποιός είναι κάθε φορά και που αναφέρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή