Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Καθαρίστηκε η παραλία της Βοϊδοκοιλιάς

Καθαρίστηκε η παραλία της Βοϊδοκοιλιάς αλλά και οι υπόλοιπες της περιοχής, όπως μας ενημέρωσε ο δήμαρχος Νέστορος Αναστάσιος Τσορώνης. Ετσι, πλέον, οι επισκέπτες και οι τολμηροί λουόμενοι μπορούν να τις απολαμβάνουν καθαρές.
Ο δήμαρχος σημείωσε πως με την ολοκλήρωση του καθαρισμού απομακρύνθηκαν τα βαριά αντικείμενα από το Δήμο αλλά και από εργάτες της ΤΕΜΕΣ και ιδιώτες της περιοχής, ενώ σε συνεργασία με τη Νομαρχία Μεσσηνίας, στην συνέχεια, πέρασε το ειδικό μηχάνημα που πήρε και τα πιο μικρά υπολείμματα. Ετσι καθαρίστηκε τόσο η παραλία της Βοϊδοκοιλιάς όσο και οι παραλίες Γλυφαδάκι και στο Ρωμανού η Μπούκα. Επισήμανε, δε, ότι όταν χρειαστεί θα γίνουν και άλλοι καθαρισμοί καθώς μπορεί με κάποιο μεγάλο κυματισμό να μεταφερθούν και πάλι στην παραλία αντικείμενα όπως καλάμια και σκουπίδια. Καθαρισμός με μηχανήματα δεν μπορεί να γίνει ξανά μετά το τέλος Απριλίου καθώς η παραλία προστατεύεται λόγω της ωοτοκίας της θαλάσσιας χελώνας.
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 06/05/2009

2 σχόλια:

  1. Ωραία όχι δεματοποιητής στον Αη- Νικόλα!!!! Κι εγώ μαζί σου ειμαι!!!! Ο δεματοποιητής ο συγκεκριμένος θα δέχεται τα σκουπίδια όλης της Πυλίας και αυτά του τέρατος της ΠΟΤΑ!!!! Τι έχεις να αντιπροτείνεις όμως ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Φίλε μου έχω εκφράσει τις απόψεις μου άλλες φορές. Απλώς θα προσθέσω ότι έπρεπε να είχε λυθεί το πρόβλημα καιρό πριν, από τότε που υπήρξαν οι καταδικαστικές αποφάσεις της Ευρωπαϊκής κοινότητας. Τώρα, που ο χρόνος πιέζει ξανά είναι αργά να βρεθεί μια ρεαλιστική λύση.
    -Με ποιο δικαίωμα ο δήμαρχος υποσχέθηκε στους άλλους δημάρχους-όπως ακούγεται-ότι έχει θέση για τον μπαλοποιητή; Είχε εξουσιοδότηση γι' αυτό; Όχι βέβαια. Όταν οι άλλοι δήμαρχοι έμειναν ήσυχοι στη διαβεβαίωση του δικού μας δημάρχου έπαψε να συζητείται το θέμα της εξεύρεσης χώρου. Και να τα αποτελέσματα.
    -Γιατί να μην υπάρξει μια θέση δασική, στη μέση των δήμων και μακριά από κατοικημένη περιοχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή