Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ευχαριστήριο Αραπολακαίων στο δήμαρχο Πύλου

Ως επίτιμος πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Αραπολακαίων Πυλίας « Η Υπαπαντή του Σωτήρος» θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Γεώργιο Χρονόπουλο και το Δ.Σ. του Δήμου και να δηλώσω ότι τους αξίζει δημόσιος έπαινος διότι κάνουν έργα και όχι λόγια.
Συγκεκριμένα, στις 23-4-2009 τον επισκεφτήκαμε μαζί με τη σύζυγό μου Φαίδρα Λέκκα και τον Γεώργιο Α. Λέκκα να του ευχηθούμε από καρδιάς χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή. Παρότι γιόρταζε, μας υποχρέωσε να συζητήσουμε 3 βασικά αιτήματα που αφορούν τον οικισμό Αραπόλακα:
1. Την επέκταση του δικτύου ΔΕΗ.
2. Την επέκταση του αγωγού υδρεύσεως.
3. Την καινούργια κατασκευή της σκεπής του Δημοτικού Σχολείου.
Αποτέλεσμα, στις 4-5-2009 αφού έκανα αίτηση με αριθμό πρωτοκόλλου 2412 στο δήμο, στις 8-5-2009 έκανε αίτηση ο κύριος δήμαρχος προς τη ΔΕΗ με αριθμό πρωτοκόλλου 2527 και αμέσως η ΔΕΗ προχώρησε στη μελέτη της επέκτασης. Τη μελέτη έκανε η μηχανολόγος Μαρία Ι. Μαρλαντή την οποία ευχαριστούμε για το πραγματικό ενδιαφέρον που έδειξε. Το δίκτυο υδρεύσεως ήδη κατασκευάζεται και ολοκληρώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Τέλος, η σκεπή του σχολείου βρίσκεται στην ολοκλήρωσή της.
Συμπερασματικά, ο Γεώργιος Χρονόπουλος, δήμαρχος της Πύλου, απέδειξε ότι κάνει έργα και όχι λόγια γι’ αυτό του αξίζει δημόσιος έπαινος.
Μετά τιμής
Ο πρόεδρος
Αθανάσιος Λέκκας¨

“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 15/06/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου