Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Ταχυδρομείο Θουρίας Δεύτερη ληστεία με λεία 2.000 ευρώ

listeia

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, σημειώθηκε ληστεία στο ταχυδρομικό γραφείο στη Θουρία, το οποίο βρίσκεται επάνω στον κεντρικό δρόμο και λίγα μέτρα μακριά από την πλατεία του χωριού.

Στις 27 Φεβρουαρίου, δύο νεαροί άνδρες- ο ένας ψηλός και μιλώντας καλά ελληνικά- πλησίασαν πεζή το γραφείο του Ταχυδρομείου στη Θουρία. Φορώντας κουκούλες και κρατώντας ένα όπλο, μπήκαν στο κατάστημα. Ο ένας πήδηξε μέσα από το γκισέ και ζήτησε τα χρήματα. Τότε όμως ήταν άτυχοι, αφού οι δύο ταχυδρομικοί υπάλληλοι δεν είχαν επιστρέψει από το μοίρασμα, και έτσι οι ληστές στα ταμεία βρήκαν μόνο 900 ευρώ.

Χθες το μεσημέρι δέκα λεπτά πριν τις 12.00, ένας άντρας περίπου 30 χρόνων, φορώντας ολόσωμη γκρι φόρμα εργασίας και κράνος μοτοσικλετιστή, μαύρου χρώματος μπήκε στο ταχυδρομικό γραφείο της Θουρίας. Με την απειλή πιστολιού, απαίτησε από τους δύο υπαλλήλους να του παραδώσουν το χρηματικό ποσό που είχαν στα συρτάρια τους και το οποίο ανερχόταν σε 2.000 ευρώ περίπου.

Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε πεζός, χωρίς κανένας κάτοικος της περιοχής να αντιληφθεί κάτι.

Οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς μέχρι το βράδυ να έχουν εντοπισθεί ίχνη του δράστη.

“ΘΑΡΡΟΣ” 09/09/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου