Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

“Βοήθεια στο Σπίτι” σε Πύλο - Μεθώνη και Χιλιοχώρια ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟ

Το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” θα υλοποιήσει από την 1η Νοεμβρίου η νεοσύσταση Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πύλου, καλύπτοντας και τους γειτονικούς Δήμους Μεθώνης και Χιλιοχωρίων. Αυτό επεσήμανε ο δήμαρχος Γιώργος Χρονόπουλος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για «την υλοποίηση ενός σημαντικού προγράμματος, που θα προσφέρει πολύτιμες κοινωνικές υπηρεσίες στους δημότες. Θα συμπαραστέκεται στους ανήμπορους και ηλικιωμένους, στους μοναχικούς ανθρώπους του δήμου μας και των άλλων δύο γειτονικών δήμων».
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πύλου δημιουργήθηκε τον Ιούλιο και προέκυψε από την κατάργηση της ΔΕΑΠ. Πρόεδρός της είναι ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Λίγγρης και αντικείμενά της αποτελούν η κοινωνική πολιτική, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός και ο τουρισμός.
Γ.Σ. “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 11/09/2009


-Με επιστολή μου στην “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” αλλά και προφορικά είχα ζητήσει από τον αείμνηστο δήμαρχο Δημήτρη Καρακαϊδό την υλοποίηση του πρώτου προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι”. “Θα το δούμε” μου έλεγε. Δεν το τόλμησε, παρ' όλο που είχε εξασφαλιστεί και αυτοκίνητο για την εξυπηρέτηση της δράσης του προγράμματος.
-Για να δούμε αν θα μάθουμε, έστω και εκ των υστέρων, τις οικονομικές δραστηριότητες της ΔΕΑΠ τώρα που έληξε η δράση της. Θα μας κάνει τη χάρη να μας ενημερώσει ο τελευταίος πρόεδρος, όπως είχε υποχρέωση να κάνει άλλωστε και κατά τη λειτουργία της;

Κώστας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου