Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΥΛΟΥ

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΕΝ ΠΥΛΩ
Γνωστοποιείται ότι αύριον Πέμπτην, 24ην Σεπτεμβρίου, εορτήν της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης, πανηγυρίζει ο Ενοριακός Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πύλου.
Σήμερον Τετάρτην το εσπέρας, παραμονή της εορτής, καί περί ώραν 6 μ.μ., θα ψαλή ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ. Την 11ην νυκτερινήν ώραν, θα γίνη έναρξις της νυκτερινής θείας Λειτουργίας, η οποία θα λήξη περί την 1.30 πρωινήν ώραν.
Την επομένην, κυρίαν ημέραν της εορτής, θα τελεσθή ο Ορθρος και η θεία Λειτουργία όπου θα προστή ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Μετά το τέλος της θείας Λειτουργίας, θα ακολουθήση η λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης, ανά τας οδούς της πόλεως Πύλου, προς ευλογίαν των κατοίκων αυτής και των προσκυνητών, επί παρουσία των Αρχών του Νομού και της πόλεως και πλήθους εκκλησιάσματος.
Παρακαλούνται οι ευσεβείς Χριστιανοί, όπως προσέλθουν και παρακολουθήσουν τας ως άνω Ιεράς Ακολουθίας προς ψυχικήν καί πνευματικήν αυτών ωφέλειαν.
ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου