Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αλλάζουν από σήμερα τα αεροπορικά δρομολόγια ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Αλλάζουν από σήμερα 1η Οκτωβρίου μέχρι τις 24 του μήνα τα δρομολόγια των αεροπορικών γραμμών σύνδεσης της Καλαμάτας με τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο της Κρήτης. Από τις 25 Οκτωβρίου που αρχίζει το χειμερινό πρόγραμμα, έχουμε και πάλι αλλαγές, με πιο σημαντική το ότι στη γραμμή της Θεσσαλονίκης τα δρομολόγια μειώνονται σε δύο την εβδομάδα (με βάση τη σύμβαση της άγονης γραμμής). Ακόμα, η Ολυμπιακή θα εκτελεί τα δρομολόγια της Θεσσαλονίκης με μεγαλύτερο αεροπλάνο (76/DH4), 78 θέσεων.
Ειδικότερα:
- Η επιδοτούμενη γραμμή της Ολυμπιακής για Θεσσαλονίκη παραμένει έως τις 24/10 με 3 δρομολόγια την εβδομάδα, τα οποία θα γίνονται κάθε Τετάρτη (αντί Τρίτης), Παρασκευή και Κυριακή. Το ένα θα είναι βραδινό και τα άλλα δύο απογευματινά. Την Τετάρτη θα φθάνει στην Καλαμάτα στις 10 το βράδυ και θα αναχωρεί στις 10.30. Την Παρασκευή και την Κυριακή θα φθάνει στις 4 παρά 10 το απόγευμα και θα αναχωρεί για Θεσσαλονίκη στις 4.20.
Από τις 25/10 τα δρομολόγια γίνονται 2, θα εκτελούνται κάθε Παρασκευή και Κυριακή και θα ξαναγίνουν πρωινά. Το αεροπλάνο θα φθάνει στην Καλαμάτα στις 10.50 και θα αναχωρεί στις 11.20 το πρωί.
- Η γραμμή της “Sky Express” για Ηράκλειο παραμένει με 3 δρομολόγια, τα οποία θα γίνονται κάθε Δευτέρα (αντί Τρίτης), Πέμπτη και Σάββατο (αντί Κυριακής). Θα είναι πρωινά και τα τρία, με άφιξη στην Καλαμάτα στις 9.30 και αναχώρηση στις 10. Τα δρομολόγια παραμένουν 3 την εβδομάδα και στο χειμερινό πρόγραμμα, γίνονται όμως μεσημεριανά. Με άφιξη στην Καλαμάτα στις 2.30 και αναχώρηση στις 3 το μεσημέρι.

Γ.Σ. “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 01/10/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου