Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ Ηράκλειο - Καλαμάτα - Θεσσαλονίκη

image

Κάθε Δευτέρα και Σάββατο θα εκτελείται από τη Sky Express το δρομολόγιο Ηράκλειο - Καλαμάτα - Θεσσαλονίκη, για το χρονικό διάστημα από 1η Δεκεμβρίου μέχρι και 31 Μαρτίου. Στη γνωστοποίηση αυτή προβαίνει με ανακοίνωσή του ο κρατικός αερολιμένας Καλαμάτας.
Οι πτήσεις θα εκτελούνται με αεροσκάφη 30 θέσεων, ωστόσο η εταιρεία, κρίνοντας από τις ανάγκες που θα υπάρχουν, έχει τη δυνατότητα να δρομολογήσει και δεύτερο αεροσκάφος αποκλειστικά στη γραμμή Καλαμάτα-Θεσσαλονίκη. Αυτό αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, που επιβεβαιώνονται κι από τις πρόσφατες δηλώσεις προς την «Ε» του Μιλιτιάδη Τσαγκαράκη, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Sky Express.
Οσον αφορά το πρόγραμμα πτήσεων που ανακοινώθηκε, το αεροσκάφος -κάθε Δευτέρα και Σάββατο- θα αναχωρεί από το Ηράκλειο προς Καλαμάτα στις 8 το πρωί και θα φθάνει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα μία ώρα αργότερα. Η αναχώρηση από Καλαμάτα προς Θεσσαλονίκη θα γίνεται στις 9.30 το πρωί και η άφιξη στη συμπρωτεύουσα στις 11 το πρωί. Η πτήση της επιστροφής θα ξεκινά στις 4 το απόγευμα από τη Θεσσαλονίκη και θα φθάνει στην Καλαμάτα στις 5.30 το απόγευμα. Από την Καλαμάτα το αεροπλάνο θα απογειώνεται στις 6 το απόγευμα προς Ηράκλειο, όπου και θα φθάνει στις 7.

“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”  18/11/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου