Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

O Aντώνης Σαμαράς νέος αρχηγός της Ν.Δ.

image

Η Μεσσηνία πανηγυρίζει από χθες τη νύχτα τη νίκη του Αντώνη Σαμαρά που είναι πλέον ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Συγκεντρωτικά
(Λείπουν από ένα τμήμα των Δήμων Γυθείου και Οιτύλου)
Σαμαράς . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .5.805 . . . . .(65%),
Μπακογιάννη . . . . . . . . . . . . . . . . . .2.682 . . . .(30%),
Ψωμιάδης . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .438 . . . . . . .(5%).
Λίγο μετά τη 1.30 τη νύχτα η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε την πρώτη κίνηση αναγνωρίζοντας τη νίκη του Αντώνη Σαμαρά. Δήλωσε ότι “η απόφαση του κόσμου είναι απολύτως σεβαστή” και πρόσθεσε ότι επικοινώνησε με τον κ. Σαμαρά τον οποίο και συνεχάρη. Για να καταλήξει ότι “ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο για τη ΝΔ και θα πρέπει να γίνει ένα ισχυρό κεντροδεξιό κόμμα”.
Λίγο αργότερα ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής Δ. Σιουφας ανακοίνωσε τα αποτελέσματα στο 37,6% των εκλογικών τμημάτων. Ο Αν. Σαμαράς συγκέντρωνε το 47,6%, η Ντ. Μπακογιάννη το 41,1% και ο Π. Ψωμιάδης το 10,7%. Η κυριαρχία του Αντ. Σαμαρά και στη Β’ Αθηνών, ήταν το στοιχείο που οδήγησε στις κινήσεις που προαναφέρθηκαν, καθώς ήταν φανερό πλέον ότι δεν μπορούσε να ανατραπεί το αποτέλεσμα, ενώ αντιθέτως η διαφορά μπορούσε να διευρυνθεί.

”ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 30/11/2009

3 σχόλια:

  1. Φίλε Κώστα,

    Αν και δεν ανηκω στην παράταξη που πιστεύεις, εν τούτοις εύχομαι ο Σαμαράς -απο σήμερα- ως νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να κοιτάξει τη Μεσσηνία και να πιέσει τα μάλα για να τελειώσουν επιτέλους τα έργα που καθυστερούν και για να ξεκινήσουν άλλα που θα βελτιώσουν την εικόνα και τη ζωή των κατοίκων και όλων όσων την επισκέπτονται συχνά.

    Επίσης, ως φανατικός "γαύρος" σου εύχομαι περαστικά για το διπλό χθεσινό χουνέρι και εύχομαι στο δευτερο γύρο να είστε 10βαθμούς πίσω για να μην εχετε και άγχος!!!

    Το Σ/Κ είχα κατέβει κάτω. Τέτοια ταλαιπωρία πάλι στον Κορίνθου - Τριπόλεως δεν την πίστευα. Ξηλώνουν την παλαιά άσφαλτο και ρίχνουν νέα. Μπορείς να διαβάσεις post μου στο blog www.stadiaforum.gr στο topic "Οδικά Έργα 2".

    Σε Φιλώ και Σε Χαιρετώ
    Βαγγέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστα Συγνώμη,

    Το σωστό blog είναι www.stadia.gr
    Εκέι γράφω ως Sxiza07

    Βαγγέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαγγέλη και εγώ κάτω ήμουν.Έφαγα και εγώ το "πακέτο" του γυρισμού.
    Δεν μπορούν να γίνουν έργα όμως χωρίς ταλαιπωρία. Διαφορετικά θα χρειαζόταν ο διπλάσιος χρόνος για την αποπεράτωση.
    Όσο για τις "ατυχίες" μας στα αθλητικά θέλω να σου πω ότι στο μπάσκετ σας κάνουμε πλακίτσα για να σας πάρουμε πάλι στο final four. Στο ποδόσφαιρο θα σας τον πάρουμε τον αέρα ξανά γιατί θα κάνετε τσαφ στο γήπεδό σας πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή