Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ Από πνιγμό ο θάνατος του Κώστα Καρέλια

“Πνιγμός εντός ύδατος“, αναφέρει ως αιτία του θανάτου του μεγαλομετόχου και αντιπροέδρου της μεσσηνιακής καπνοβιομηχανίας Κώστα Ιωάν. Καρέλια ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κωτακίδης, της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ναυπλίου, ο οποίος βρίσκεται εν αναμονή των εργαστηριακών αποτελεσμάτων.
Ο κ. Κωτακίδης μιλώντας στην “Ε“ σημείωσε πως “δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα τα πορίσματα. Είμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων“. Ωστόσο, από την έρευνα και την εξέταση που έκανε ο ίδιος αναφέρει με βεβαιότητα πως αιτία του θανάτου του γνωστού βιομηχάνου είναι ο πνιγμός εντός ύδατος, αναμένοντας ωστόσο τα εργαστηριακά αποτελέσματα, τα οποία θα οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα.
Η προανάκριση συνεχίζεται από το Γραφείο Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας, με βαρύτητα στις καταθέσεις προσώπων με τα οποία ο Κώστας Καρέλιας είχε έρθει σε επαφή τις τελευταίες ώρες της ζωής του. Να υπενθυμίσουμε πως ο 62χρονος επιχειρηματίας ανασύρθηκε νεκρός στις 9.20 το πρωί της περασμένης Τετάρτης από το λιμάνι της Καλαμάτας. Από τις πρώτες εκτιμήσεις ο Κ. Καρέλιας έπεσε για άγνωστο λόγο στη θάλασσα από τη θαλαμηγό “Ιωαννα“ η οποία ελλιμενίζεται μπροστά από το Λιμεναρχείο Καλαμάτας.

Κ.Δ. “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 29/12/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου