Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Διαφημιστικό φυλλάδιο του Δήμου Νέστορος

image

«Απόδραση στο χρόνο, ταξίδι στη Χώρα του Νέστορα» τιτλοφορείται το ενδιαφέρον διαφημιστικό φυλλάδιο του Δήμου Νέστορος - μέσα από το οποίο, με ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό, προβάλλονται όλες οι ομορφιές του δήμου: η ιστορία, ο πολιτισμός, οι αρχαιολογικοί χώροι, η παραδοσιακή αρχιτεκτονική, οι παραλίες, οι ομορφιές της ενδοχώρας, αλλά και ο πλούτος της αγροτικής παραγωγής.
«Από τη χώρα του Νέστορα έως τη Χώρα του σήμερα, ο σκηνοθέτης χρόνος ρέει στους αιώνες και εικονογραφεί την ιστορία με φόντο τον ελαιώνα της ειρήνης και το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου», σημειώνεται μεταξύ άλλων στο φυλλάδιο. Στις σελίδες του με το φωτογραφικό υλικό, έχουν καλυφθεί όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν αυτόν τον τόπο του χθες και του σήμερα, με αναφορά και σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

Κ.Μπ. “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 09/01/2010

2 σχόλια:

  1. Ξαναγυριστε Ρωμανου-Βοιδοκοιλιες στο Δ.Πύλου .. εκει πραγματικα ανήκουν γαμω τα μικροπολιτικα παιχνιδια. Ευκαιρια τωρα με το Σαμαρα να κανει κατι. Η Βοιδοκοιλια έχει να καθαριστεί απο τότε που πήγε στο Δ.Νέστορα..Αλητειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Φαντάζεσαι τη σπηλιά του Νέστορα και τη βοϊδοκοιλιά στο δήμο Γαργαλιάνων; Δεν είναι μόνο θέμα όμως Σαμαρά. Πρέπει να αντιδράσουν και τα χωριά αυτά, που τους δημιούργησαν τεράστια προβλήματα με το να τους στέλνουν διοικητικά σε άλλο δήμο από αυτόν που τους εξυπηρετούσε και τους εξυπηρετεί τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή