Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Επιτυχημένη η προβολή της Μεσσηνίας στο Λονδίνο ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

image

image

Γεύση από Ελλάδα και Μεσσηνία πήραν όσοι βρέθηκαν στο γνωστό πολυκατάστημα “Harrod’s” στο Λονδίνο. Από τις 26 Δεκεμβρίου μέχρι και το περασμένο Σάββατο οι βιτρίνες του πολυκαταστήματος αλλά και κάποιοι εσωτερικοί χώροι ήταν “ντυμένοι” Ελλάδα και μεταξύ των περιοχών που προβλήθηκαν ήταν και η Μεσσηνία.
Ικανοποιημένη από την απήχηση που είχε η συγκεκριμένη δράση δηλώνει η πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Αντωνία Μπούζα. “Στην Αγγλία ο κόσμος μάς γνωρίζει και μας εμπιστεύεται” τόνισε η κ. Μπούζα, η οποία παράλληλα μας ενημέρωσε ότι στο άμεσο διάστημα σχεδιάζεται προβολή της Μεσσηνίας στη Βιέννη. Συγκεκριμένα θα γίνει προβολή της περιοχής στα γραφεία του ΕΟΤ στην αυστριακή πρωτεύουσα, τα οποία βρίσκονται σε πολύ κεντρικό σημείο και σίγουρα είναι μία καλή ευκαιρία για αρκετό κόσμο να ενημερωθεί για την Μεσσηνία. Για το σκοπό αυτό θα δημιουργηθεί ραδιοφωνικό σποτάκι για να “παίξει” σε μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αυστρίας. Παράλληλα ετοιμάζεται παρουσίαση της Αρχαίας Μεσσήνης και των υπολοίπων αρχαιολογικών μνημείων της περιοχής επίσης στην Βιέννη, την παρουσία του πλέον αρμόδιου, καθηγητή Πέτρου Θέμελη.
Η πρόεδρος της ΝΕΤΠ εξέφρασε την ικανοποίησή της και για την πρόσφατη παρουσία της Μεσσηνίας στην έκθεση της Στουτγάρδης, ενώ επεσήμανε ως ιδιαιτέρως σημαντικό για την προβολή ότι η αεροπορική εταιρεία TUI fly αφιέρωσε περισσότερη από μισή ώρα στα νέα δρομολόγια για την περιοχή μας κατά την παρουσίαση του φετινού της προγράμματος.
Κλείνοντας πάντως η κ. Μπούζα θέλησε να ζητήσει την στήριξη των επαγγελματιών και των ιδιωτών, οι οποίοι όπως είπε πρέπει να εκμεταλλευτούν τις δράσεις της Ν.Α. Μεσσηνίας και να κλείνουν συμφωνίες, ενώ σημείωσε ότι “αν είχαμε περισσότερες κλίνες θα μπορούσαμε να καλύψουμε καλύτερα τις τουριστικές ανάγκες”.

“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 27/01/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου