Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΥΛΟΥ "ΤΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟ"

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΛΟΥ «ΤΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟ»

 Έπαινος Ακαδημίας Αθηνών

ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 13 – 106 77 ΑΘΗΝΑ

______________________________________________________________________________________



                                        Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

                                                                                                                  Αθήνα, 3 Φεβρουαρίου 2010

Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου μας, σας χαιρετούμε και σας ευχόμαστε ξανά, το Νέο Έτος 2010 να φέρει υγεία, ειρήνη και χαρά σε όλους.

Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι, ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα, προχωρήσαμε στην οργάνωση μιας ξεχωριστής εκδήλωσης που θα γίνει στο Ξενοδοχείο «ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ», στις 27 Φεβρουαρίου 2010, ημέρα Σάββατο και ώρα 6:30 το απόγευμα.

Στην εκδήλωσή μας αυτή, το Δ.Σ. του Συλλόγου με αισθήματα τιμής και υπερηφάνειας, αποφάσισε να βραβεύσει τους Συμπατριώτες – Μέλη του Συλλόγου μας, που έχουν διακριθεί στα ΓΡΑΜΜΑΤΑ και τις ΤΕΧΝΕΣ και με το έργο τους τιμούν το Σύλλογό μας και την Πατρίδα μας, την Πύλο.

Τα ονόματα των προς βράβευση Συμπατριωτών μας – κατά αλφαβητική σειρά – είναι:

Τάσος Β. Κουφός Ζωγραφική

Έφη Μπαλοδήμα – Πολυγιαννάκη Αρχαιολογία

Θοδωρής Γ. Ξυδιάς Μουσική

Ιωάννα Σερενέ – Τσουρουκίδη Λογοτεχνία

Παρασκευάς Π. Σερενές Ποίηση

Στο πλαίσιο της εκδήλωσής μας θα λειτουργήσει έκθεση με έργα των βραβευομένων (ζωγραφικής, βιβλίων και δίσκων μουσικής), ενώ θα ακουστούν αποσπάσματα από το έργο τους. Η εκδήλωση θα κλείσει με μουσική και τραγούδια που θα παίξει στο πιάνο ο Θοδωρής Ξυδιάς με τη συνοδεία όλων μας.

Αγαπητοί Συμπατριώτες, η εκδήλωσή μας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Golden Room του Ξενοδοχείου «ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ» από τις 6:30 μμ έως τις 10:00 μμ, θα προσφερθούν καφές – τσάι, πιάτο με κρύα και ζεστά εδέσματα, καθώς και γλυκό, και το κόστος συμμετοχής ορίστηκε στο ποσό των 25 € κατ’ άτομο.

Με την πεποίθηση ότι οργανώνουμε μια εξαιρετική εκδήλωση, αντάξια των Μελών μας σας προσκαλούμε να συμβάλετε με την παρουσία σας στην επιτυχία της, συμμετέχοντας σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.



Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                Ο Γεν. Γραμματέας


ΜΙΣΥΡΛΗΣ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                 ΠΥΛΙΩΤΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


Για την καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης παρακαλώ αυτούς που θέλουν να συμμετάσχουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι και την Τετάρτη 24/02/2010 στο mail: kpylos@yahoo.gr  αναφέροντας και τον αριθμό των ατόμων που θα προσέλθουν.
Πιστεύοντας ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας περιμένουμε την αναφορά της συμμετοχής σας.

Κώστας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου