Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Ασχήμια στην παραλία Πύλου

Καταγραφή

“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 01/06/2010

2 σχόλια:

  1. ενω η υπόλοιπη Πύλος ειναι οπως πρέπει. Βρωμιά και ακαθαρισίες και σκουπίδια παντού. Δεν νομιζω να ήταν ποτε η πόλη μας σε χειροτερη κατασταση. Πλήρης εγκαταληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ας μας πουν τι έργα έχουν γινει τα τελευταία χρόνια?
    Μην ακουσω για Μαρίνα το ρεζίλι μας στους ξενους που μας επισκέπτονται με τα σκάφη τους, και που θα τελειώσει του Αγιου ΠΟΤΕ.
    Ουτε για την φωταγώγηση της παραλίας γιατι ειναι εργο Λιμενικου ταμειου και οχι δημου.
    Η πλατεια ίδια τα τελευταια 500 χρονια. Με το συντριβανι να καθαρίζει μονο οταν ερχονται οι Αθηναιοι. Εμεις δεν έχουμε δικαιωμα να το χαιρόμαστε. Το ίδιο και η καθαριοτητα και το ασπρισμα των πεζοδρομειων. Τον υπόλοιπο χρονο, εμεις "οι βλάχοι" δεν δικαιούμαστε καθαριώτητα ουτε ασπρισμενα πεζοδρομια. Η Κολοκοτρώνη άλωστε ΜΟΝΟ 15 Αυγουστο, πασχα και καλοκαιρι καθαριζετε. Και ειναι δημοτικος δρομος. Τι έχει γινει άλλο ? Ποιος ενδιαφέρθηκε για αυτη την πόλη ? Ο Δημαρχος ? Ο Σαμαράς?
    ΤΡΙΧΕΣ
    Αυτο που μονο ξερουν ειναι να κλεινουν νέες επιχειρησεις, όπως το καινούργιο φούρνο που ενόχλησε μερικους, γιατι δουλευε και Κυριακή, ωστε να μπορει να ψωνισει ο τουριστας.
    Γιατι αν κάποιος ανεβάσει το επιπεδο των υπηρεσιών, θα πρέπει και τα υπόλοιπα μαγαζια να κανουν το ίδιο, αλλά και η τοπικη αρχή, πραγμα που δεν αρεσει σε κάποιους γιατι αυτο σημαινει περισσοτερη δουλεια.
    Γιαυτο κάποιοι δεν θέλουν ούτε τουρισμο, ούτε να πάει καλα η επένδυση του καπετάνιου που τηνθεωρουν απειλή, ούτε το τμημα του πανεπιστημιου να έρθει στην Πύλο.
    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή