Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Πρόταση στην Περιφέρεια για μαγνητικό και αξονικό

Η αντικατάσταση του αξονικού και η προμήθεια μαγνητικού τομογράφου, καθώς και μαστογράφου, περιλαμβάνονταν -μεταξύ άλλων- στην ολοκληρωμένη πρόταση που κατέθεσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος στη σύσκεψη διοικητών νοσοκομείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την οποία συγκάλεσε την Τρίτη στην Τρίπολη ο περιφερειάρχης Φώτης Χατζημιχάλης.
Στην ίδια σύσκεψη -με θέμα την αξιοποίηση κονδυλίων στον τομέα της Υγείας μέσω ΕΣΠΑ- ο Γ. Μπέζος επισήμανε στην πρότασή του την ανάγκη για την ίδρυση του Κέντρου Υγείας Αίπειας, για το οποίο δήλωσε ότι υπάρχει ήδη έτοιμη μελέτη, ενώ και από πλευράς ωριμότητας είναι ήδη έτοιμο προς ένταξη. Παράλληλα τόνισε ότι επείγει η ανανέωση του στόλου των ασθενοφόρων.
Ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας πρόσθεσε ότι έχει ήδη υποβληθεί ο φάκελος για την απόκτηση της διαχειριστικής επάρκειας - βασική προϋπόθεση για κάθε φορέα που θέλει να υποβάλει πρόταση ένταξης μέσω ΕΣΠΑ- ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισκεφτούν το νοσοκομείο υπάλληλοι της Διαχειριστικής Αρχής προκειμένου να προχωρήσουν στον σχετικό έλεγχο.

Β.Γ.Μ. “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 15/07/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου