Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2010

ΛΟΓΩ ΥΨΗΛΗΣ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ Με κράτηση η επίσκεψη στην Costa Navarino

image

Κράτηση στο Anazoe Spa, στο γήπεδο γκολφ The Dunes Course ή στα εστιατόρια θα πρέπει να κάνουν όσοι θέλουν να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της Costa Navarino στο Ρωμανού. Αυτό αναφέρει ανακοίνωση της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. στην οποία επισημαίνεται ότι τροποποιείται η πολιτική εισόδου στο Navarino Dunes κατά τη θερινή περίοδο, λόγω υψηλής πληρότητας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Λόγω υψηλής πληρότητας που ήδη σημειώνεται κατά τους θερινούς μήνες, και προκειμένου οι επισκέπτες-πελάτες της Costa Navarino να λάβουν τη μέγιστη μεσσηνιακή φιλοξενία, είμαστε υποχρεωμένοι να τροποποιήσουμε την πολιτική εισόδου στον προορισμό κατά την περίοδο αιχμής.
Από 6 Ιουλίου η είσοδος στους μη διαμένοντες στα ξενοδοχεία επιτρέπεται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί κράτηση στο Anazoe Spa, στο γήπεδο γκολφ The Dunes Course ή στα εστιατόρια της Costa Navarino.
Για τη διευκόλυνσή σας, τα τηλέφωνα κρατήσεων είναι:
• The Dunes Course, 27230 90200: Το γήπεδο γκολφ του Navarino Dunes, όπου μπορείτε να παίξετε γκολφ ή να κάνετε μαθήματα.
• Anazoe Spa, 27230 90100: Για ευεξία και χαλάρωση με αποκλειστικές θεραπείες που έχουν τις ρίζες τους στις περιγραφές αρχαίων θεραπειών και βάση το ελαιόλαδο.
• Outdoor Academy, 27230 97000: Πεζοπορία, ορειβασία, ποδηλασία, παρατήρηση πουλιών και πολλές άλλες δραστηριότητες.
Racquet Academy, 27230 97000: Τένις, μίνι τένις, σκουός, πινγκ πονγκ, ρακέτες και άλλα αθλήματα.
Ειδικά για τα εστιατόρια, κρατήσεις θα μπορούν να γίνονται από την Κυριακή έως και την Πέμπτη και μόνο για δείπνο. Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι η χωρητικότητα των εστιατορίων μας είναι περιορισμένη. Αλλωστε στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της Costa Navarino προτρέπουμε τους ενοίκους μας να γνωρίσουν τη Μεσσηνία και να επισκεφτούν τα γραφικά εστιατόρια της περιοχής.
Οι κρατήσεις για τα παρακάτω εστιατόρια πραγματοποιούνται στο τηλέφωνο 27230 97000.
Εστιατόριο «Pero»: το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος
"The Romanos", με διεθνείς και θαλασσινές γεύσεις.
Εστιατόριο «Eleon»: σύγχρονη ελληνική κουζίνα.
Εστιατόριο «Da Luigi»: ιταλική κουζίνα.
Στις κρατήσεις θα χρειαστεί να αναφέρετε τα πλήρη στοιχεία σας.
Στόχος όλων είναι η Μεσσηνία να γίνει ένας πρότυπος διεθνής προορισμός. Για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει μαζί να εστιάσουμε στην άριστη υποδοχή και φιλοξενία των επισκεπτών μας που θα αποτελέσουν τους πρεσβευτές της Μεσσηνίας, μιλώντας για εμάς σε όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη συνεργασία και την κατανόησή σας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 27230 97000".

“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 07/07/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου