Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Αναπτύχθηκε η Γιάλοβα, αλλά...

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 26/09/2010

Ας ρωτήσει ο “δημοσιογράφος” τον πρώην Δήμαρχο και κουμπάρο του Θανάση Φιλιππόπουλο γιατί εξαίρεσε
 τη Γιάλοβα από την αρχική μελέτη του βιολογικού της Πύλου και να μας αναφέρει την “δικαιολογία”.
 Μάλλον γιατί δεν μπορούσε να δει τόσο μακρυά.

Κώστας....

2 σχόλια:

  1. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΙΑΛΟΒΑ (ή ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ PARKING, ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ή ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ, ΗΣΥΧΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ, ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ!!! ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΟΙ ΛΕΙΨΥΔΡΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ. ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ 100%. ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ: ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ "ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ..." ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???

    ΒΑΓΓΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Βαγγέλη,
    σίγουρα είναι λάθος η μέθοδος του "ότι μπορούμε να αρπάξουμε τώρα". Το έχω επισημάνει κατά καιρούς σε πολλούς που με ρωτούσαν τι θα γίνει με τα έργα του καπετάνιου και αν θα ωφεληθούν οι επαγγελματίες της περιοχής. Ο καπετάνιος ανέβασε τον πήχη ψηλά. Οι πελάτες του είναι υψηλοτάτου εισοδηματικού επιπέδου. Αν οι επαγγελματίες δεν “ανέβουν κατηγορία” ή και “κατηγορίες” τότε το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό για τους απέξω. Θέλει πολύ προσπάθεια από όλους και πάνω απ' όλα σεβασμό στον πελάτη. Πιστεύω ότι δεν θα αφήσουν τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη και αυτοί που δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν θα τους πετάξει το ίδιο το σύστημα έξω. Θα έχουν χάσει όμως μια μεγάλη ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή