Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Η Costa Navarino σε μεγάλη εφημερίδα της Γερμανίας

Ολοσέλιδο ταξιδιωτικό ρεπορτάζ με τίτλο «Θετικές προοπτικές για την Πελοπόννησο -Στην Costa Navarino δημιουργείται το μεγαλύτερο τουριστικό έργο της Ελλάδας» φιλοξένησε στο κυριακάτικο φύλλο της η μεγάλης κυκλοφορίας γερμανική εφημερίδα «Welt am Sonntag».
Το ρεπορτάζ παρουσιάζει το νέο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα που εγκαινιάστηκε στη Μεσσηνία φέτος το καλοκαίρι -τα δύο από τα συνολικά πέντε ξενοδοχεία του, εκ των οποίων το πρώτο απευθύνεται σε απαιτητικά ζευγάρια, το δε δεύτερο σε εύπορες οικογένειες- συμβάλλοντας στην προβολή του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας, σε μια φάση που η χώρα πλήττεται από την κρίση.
Επισημαίνεται ότι το έργο προχωράει, παρά την οικονομική κρίση, καθώς ξεκίνησε ήδη πριν από μια πενταε-ία, με συμμετοχή του ελληνικού ομίλου Temes S.A., των γνωστών ξενοδοχειακών αλυσίδων Starwood, Banyan Tree Hotels & Resorts και του κέντρου κλιματικής έρευνας Bert Bolin της Στοκχόλμης.
Ο δημοσιογράφος Roland Mischke παρουσιάζει τις φυσικές καλλονές της περιοχής αλλά και τις δυσκολίες ολοκλήρωσης του έργου - τόσο λόγω των αρχαιολογικών ευρημάτων που ήρθαν στο φως κατά τις οικοδομικές εργασίες, όσο και λόγω του τεράστιου έργου μεταφύτευσης πλήθους ελαιοδένδρων από την υπό οικοδόμηση περιοχή, στην πλαγιά του γειτονικού λόφου.
Καταλήγοντας, σχολιάζει ότι η προβολή του νέου πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος υπήρξε φέτος θετική για την Ελλάδα: «Η φύση που αναδιαμορφώνεται από το ανθρώπινο χέρι είναι εκείνη που συμβάλλει στη βελτίωση της εικόνας».
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 12/09/2010

3 σχόλια:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΑΥΤΗ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΙΓΟ Ο ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΤΟΠΟΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Ν ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΛΙ Η ΠΟΛΗ...ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ...ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε ηλιθιε οι μαγαζατορες θα φτιαξουν την πλατεια και την πολη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΩ ΚΟΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή