Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ Εγκαινιάζεται το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πύλου


"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 15/10/2010

Μπράβο Δήμαρχε. Ποτέ δεν είναι αργά. Αφού για δυο χρόνια μετέθετες συνεχώς τα εγκαίνια τελικά κατάφερες να τα κάνεις λίγες ημέρες πριν τις εκλογές. Άλλωστε το είχα προβλέψει και είχα γράψει ότι ο μικροκομματισμός σου έτσι θα σε έσπρωχνε να κάνεις.


Κώστας....


4 σχόλια:

  1. Γιατι αμα ηταν ο Καφανταρης η ο Τσορωνης δημαρχος ρε Κωστα ποτε θα τα εκανε τα εγκαινια??? Λιγες μερες πριν τις εκλογες. Ολοι τα ιδια σκατα ειναι!! Το ζητημα ειναι να μπορεις να καταλαβαινεις οτι ειναι σκατα κ οχι σοκολατα γαλακτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είπα ότι και οι άλλοι μπορεί να μην έκαναν τα ίδια. Ο συγκεκριμένος όμως, ήταν σίγουρο ότι, αυτό θα έκανε. Δεν είναι τακτική όμως αυτή. Νομίζουν ότι το έργο της τελευταίας στιγμής θα τους φέρει και ψήφους. Νομίζουν ότι οι ψηφοφόροι παραβλέπουν το γεγονός ότι για μια ολόκληρη θητεία δεν έκαναν τίποτα το ουσιαστικό.
    Δεν είναι όλοι ίδιοι φίλε μου. Από εμάς εξαρτάται να διαγνώσουμε ποιοι είναι οι καλύτεροι. Πάντα όμως όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΩΣΤΑ. ΑΜΑ Ο ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΗΤΑΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ" Κ Ο ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΕΣΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ? ΟΧΙ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΣ. ΜΗ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ!! ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.
    ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ? ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Κ ΔΕΞΙΟΙ Κ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ Κ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΘΑ ΜΑΡΑΖΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ...


    ΜΕΘΩΝΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Μεθωναίε, με αδικείς. Το Χρονόπουλο για δήμαρχο δεν θα τον ψήφιζα και ο Σαμαράς ο ίδιος να μου το ζητούσε. Έχω λόγους να το λέω αυτό. Σαφείς και ξεκάθαρους. Δεν είναι της παρούσης στιγμής να το γράψω εδώ. Δυστυχώς είναι πολλοί πλέον αυτοί που έχουν τους ίδιους ή παραπλήσιους λόγους με εμένα να το κάνουν. Μην σε εντυπωσιάζει το ψηφοδέλτιο. Δεν τον γνωρίζουν καλά αυτοί που συντάχθηκαν στο πλευρό του και είναι δικαιολογημένοι. Ρώτησε αυτούς που ήταν μαζί του μέχρι τώρα.
    Και για την προβολή του Καφαντάρη με αδικείς. Δεν γνωρίζω να έχουν οι άλλοι υποψήφιοι κάποια ιστοσελίδα. Διαφορετικά θα την είχα αναρτήσει. Όπως μπορείς να διαπιστώσεις προβάλλω τις δραστηριότητες όλων των υποψηφίων. Θα μου επιτρέψεις όμως να έχω τις προσωπικές προτιμήσεις μου.
    Η αποχή, που επικαλείσαι, είναι ότι χειρότερο μπορείς να φανταστείς. Και αν δεν πας εσύ θα πάνε οι άλλοι. Επομένως αφαιρείς από τον εαυτό σου την πιθανότητα να σε εκπροσωπήσει κάποιος καλύτερος από αυτόν που θέλουν οι άλλοι. Αυτό πιστεύω εγώ. Γιατί είτε πας είτε δεν πας δήμαρχος και σύμβουλοι θα βγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή