Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ


Αγαπητοί Δημότες και Δημότισσες του Νέου Δήμου Πύλου - Νέστορος

Η επικοινωνία μου μαζί σας με γεμίζει με ξεχωριστή συγκίνηση και με κάνει αισιόδοξο στην προσπάθειά μου να συνεχίσω να υπηρετώ το Νέο Δήμο και κυρίως, μέσα από αυτόν, εσάς.
Σας λογαριάζω σαν ενεργά μέλη της μεγάλης μας τοπικής κοινωνίας, καθώς θα προσπαθήσουμε μαζί, Πολίτες και Δημοτική Αρχή, να δώσουμε την μάχη για την πρόοδο του τόπου μας και την ποιότητα της ζωής μας. Ξεκινά μια νέα διαφορετική από τις άλλες δημοτική περίοδος για την Αυτοδιοίκηση, σε δύσκολους μάλιστα  καιρούς και άσχημες συγκυρίες. Με την εμπειρία πολλών προηγούμενων, επιτυχημένων τετραετιών μου, στο Δήμο Νέστορος, και με τη συμμετοχή νέων ανθρώπων, που εκφράζουν τη σύγχρονη γενιά και το μέλλον της περιοχής μας, αποφάσισα να πάρω μέρος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ», με μπροστάρη τον καταξιωμένο αυτοδιοικητικά και αποδεδειγμένα ικανό συμπολίτη μας, τον σημερινό υποψήφιο Δήμαρχο ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ. Η απόφασή μου αυτή βασίστηκε στους παρακάτω λόγους:
ΠΡΩΤΟΝ: Η εμπειρία και τεχνογνωσία που απέκτησα από την 24ετή συνεχή θητεία μου στην Αυτοδιοίκηση, θα βοηθήσει σημαντικά το Δήμαρχο στον προγραμματισμό νέων και τολμηρών επιλογών, για την εξασφάλιση πιστώσεων και τη συνέχιση μεγάλων έργων που έχουν ανάγκη ή έχουν προγραμματίσει οι σημερινοί Δήμοι (Δημοτικές Κοινότητες), και στην ορθολογική διαχείριση των πόρων μας.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Η παραγωγική και δημιουργική συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό μας αρκετών νέων ανθρώπων, αποφασιστικών, με ισχυρή παρόρμηση και μεράκι για την προοπτική και το μέλλον του τόπου μας, μαζί με έμπειρους και αποδεδειγμένα ικανούς, αλλά και ωριμότερους υποψήφιους, θα μας επιτρέψει να ξεκινήσουμε αναπτυξιακά έργα και πρωτοβουλίες για μεγάλες επιλογές, για θέσεις εργασίας, για αξιοποίηση των τοπικών μας πόρων και προϊόντων, για την ουσιαστική ποιοτική αναβάθμιση της ζωής μας.
ΤΡΙΤΟΝ: Τα προβλήματα του Νέου Δήμου είναι πολλά και οι προκλήσεις μεγάλες. Τα γνωρίζω πολύ καλά και μπορώ να βοηθήσω να τα αντιμετωπίσουμε αποφασιστικά, συλλογικά, σωστά και μεθοδευμένα, τόσο στην παραλιακή περιοχή όσο και στην ενδοχώρα του Δήμου.
ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» για να σταματήσουμε τον κατήφορο στον οποίο οδηγεί τον Δήμο Νέστορος η σημερινή Δημοτική Αρχή, υπό τον κύριο Τσορώνη. Εργα πολλών εκατομμυρίων με εξασφαλισμένες πιστώσεις και δρομολογημένες διαδικασίες, διακόπτονται, ακυρώνονται ή αναβάλλονται, χρήματα κατασπαταλώνται άσκοπα και προκλητικά, πιστώσεις χάνονται, υποσχέσεις ψεύτικες μοιράζονται εδώ και εκεί, το περιβάλλον αποδεδειγμένα κακοποιείται, ο πολιτισμός ευτελίζεται, η παράδοση παραγκωνίζεται, συρρικνώνεται και αλλοτριώνεται, ενώ η ζωή μας συνεχώς υποβαθμίζεται.
Φίλες και φίλοι,
Εγγυώμαι τη συνέχιση της ακατάβλητης και αποτελεσματικής προσπάθειας που επέδειξα στο Δήμο Νέστορος κατά την παρελθούσα 12ετία σαν Δήμαρχος, και στο Νέο Δήμο Νέστορος - Πύλου. Εγγυώμαι την ελευθερία της σκέψης, καθώς θα υπολογίζουμε και θα σεβόμαστε πάντα την άποψή σας, αποσκοπώντας στην ενότητα για δράση με αλληλέγγυο πνεύμα και δημιουργικότητα, για ένα καλύτερο αύριο, τόσο για εσάς, όσο και για την ανάπτυξη του νέου μας Δήμου, πάντα με Διαφάνεια, Δημοκρατία και Σεβασμό στον πολίτη.
Η Ψήφος σας είναι η Δύναμή μας και η Δύναμή μας ελπίδα σας και προσφορά για εσάς.
Ζητώ προσωπικά το σταυρό προτίμησής σας.
Σας ευχαριστώ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Φ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Τ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΩΡΑΣ, ΝΕΣΤΟΡΟΣ
ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 01/11/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου