Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Δρόμους και φροντίδα για πολιτισμό και αθλητισμό ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ














Δρόμους  δημοτικούς και αγροτικούς, το δρόμο Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος, φροντίδα για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, ζητούν οι κάτοικοι της Πύλου από το νέο δήμαρχο, τον πρώτο δήμαρχο του καλλικρατικού Δήμου Πύλου - Νέστορος.
Δημότες που ψήφισαν χθες το πρωί στο συγκρότημα του 1ου και του 2ου Δημοτικών Σχολείων, για να
εκλέξουν τον καινούργιο δήμαρχο, στο ερώτημά μας τι θέλουν από αυτόν, μας απάντησαν:

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος: «Να οργανώσει τις υπηρεσίες και να φτιάξει τους δρόμους. Ο δρόμος Ριζόμυλος - Πύλος, από την Καλαμάτα θα έλεγα καλύτερα, είναι το πρωταρχικό. Και πέρα από τους δημοτικούς να φτιάξει και τους αγροτικούς». Ο Γρηγόρης Δροσινός:«Να φροντίσει για να δουλέψει καλά ο βιολογικός, να φτιαχθεί η Πύλος, όχι μόνο η πλατεία και τα γύρω - γύρω. Και ένα μέρος να κάνουμε μπάνιο». Ο Γιάννης Φιλιππόπουλος: «Να γίνει ευπρεπής η πόλη. Να βελτιωθούν καθαριότητα, ύδρευση, αποχέτευση και να φτιαχθούν χώροι άθλησης για τη νεολαία. Ελπίζω ότι θα πετύχει ο “Καλλικράτης“. Πιστεύω ότι θα υπάρχει η ευχέρεια να γίνει κανένα μεγάλο έργο». Η 11χρονη Χριστίνα -Μαρία Καλδή: «Ο προηγούμενος δήμαρχος μας έλεγε ότι θα μας φτιάξει και άλλα σχολεία, παιδικές χαρές και καινούργιες τουαλέτες. Και μεις ακόμα περιμένουμε. Ελπίζουμε να τα κάνει ο καινούργιος». Ο Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Να φτιάξει δρόμους και στις πόλεις και στα χωριά. Να δώσει έμφαση στα πολιτιστικά. Να μην είναι ένα απλό στολίδι το Τσικλητήρειο. Η πλατεία, το κέντρο της Πύλου να πάρει τη μορφή που πρέπει, σύμφωνα με τη μελέτη του Πανεπιστημίου Πατρών. Και να δει την υπόθεση της δημιουργίας ανοιχτού θεάτρου πίσω από το Παλιό Γυμνάσιο». Ο Γιάννης Κόκκορης: «Δεν πρόκειται να κάνει τίποτα, όποιος και να βγει, γιατί δεν υπάρχουν φράγκα». Ο Αλέξανδρος Καρκατζούλης: «Να νοιάζεται το λαό και να τον ακούει». Η Μαρία Νικάνδρου: «Να κάνει πολλά πράγματα, να έχουμε δρόμο». Ο σύζυγός της Γιάννης Νίκανδρος: «Ενα δρόμο περιφερειακό να μην περνάνε τα φορτηγά και όλα τα αυτοκίνητα από την πόλη». Η Ανθή Μπαλαφούτη: «Να φροντίσει τη νεολαία μας». Ο Θανάσης Καλδής: «Να φτιάξει τους δρόμους γιατί σπάσαμε τις μηχανές μας». Και ο αδελφός του Γιώργος Καλδής: «Να φροντίσει τον αθλητισμό και να φτιάξει αθλητικές υποδομές».
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 15/11/2010

1 σχόλιο:

  1. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ!! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΦΑΛΜΑ. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ, ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΑΜΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΛΑΝΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΖΙΖΑΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΑΡΑ, ή ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΡΗ, ή ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΕΙΔΟΜΕΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή