Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στη "Summer Holiday Expo 2011"



Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συμμετάσχει στην έκθεση "Summer Holiday Expo 2011", με σκοπό την προβολή του τουριστικού της προϊόντος και τη δημιουργία νέων εμπορικών σχέσεων για τις επιχειρήσεις τουρισμού και φιλοξενίας.
H έκθεση θα πραγματοποιηθεί 20 με 22 Μαΐου στον εκθεσιακό χώρο "Helexpo Palace" (Λεωφόρος Κηφισίας 39, στο Μαρούσι). Επίσης η Περιφέρεια, μέσω του επίσημου συνεργάτη επικοινωνίας της "Summer Holiday Expo", διοργανώνει workshop συναντήσεων ανάμεσα σε ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία και ξενοδοχεία της Πελοποννήσου. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 21 Μαΐου τις ώρες 5-8 μ.μ., στο χώρο της έκθεσης.
Κάθε επιχείρηση τουρισμού και φιλοξενίας που επιθυμεί να συμμετέχει, ώστε να παρουσιαστεί στα προσκεκλημένα ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία και να ανοίξει νέες συνεργασίες, θα χρειαστεί να δηλώσει συμμετοχή στις συναντήσεις, στο email: press@respondondemand.com, με τίτλο "Συμμετοχή" και αναγράφοντας στο μήνυμα την επωνυμία της επιχείρησης, όνομα, επώνυμο και τηλέφωνο υπευθύνου. Για περισσότερες διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6944-825484.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 16/05/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου