Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Επίσκεψη αποστολής Δήμου Πύλου - Νέστορος στην Κύπρο


Εικοσαμελής αποστολή του Δήμου Πύλου – Νέστορος με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Καφαντάρη και αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Πετρόπουλο,  Δημοτικούς Συμβούλους της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Μεθώνης, τυποποιητές λαδιού και κρασιού, καθώς και δημοσιογράφους των Μ.Μ.Ε της Μεσσηνίας θα επισκεφτεί το διάστημα 1-4 Σεπτεμβρίου την Κύπρο.  Η αντιπροσωπεία είναι προσκεκλημένη από το Κοινοτικό Συμβούλιο Ορούντας στα πλαίσια της αδελφοποίησης που είχε πραγματοποιηθεί το 2003 μεταξύ της Κοινότητας Ορούντας και του τέως Δήμου Μεθώνης η οποία ακολουθεί και υφίσταται στο νέο Δήμου Πύλου – Νέστορος ως διάδοχη κατάσταση. Η Κυπριακή Κοινότητα βρίσκεται στα διοικητικά όρια της επαρχίας Λευκωσίας.
Σκοπός της μετάβασης είναι η γνωριμία των τοπικών παραγόντων της Ορούντας με τη νέα ηγεσία του Δήμου Πύλου-Νέστορος ώστε η αδελφοποίηση να παραμείνει ενεργή με δράσεις που έχουν να κάνουν με το πολιτισμό, την παιδεία και την επιχειρηματική δραστηριότητα. Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Καφαντάρης με τον Κοινοτάρχη Ορούντας κ. Νίκο Θεμιστοκλέους θα εγκαινιάσουν από κοινού το νέο διαμορφωμένο χώρο της εισόδου της πόλεως. Εκτός από τα παραπάνω, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στη Λευκωσία όπου έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με τη Δήμαρχο Λευκωσίας κ. Ελένη Μαύρου, τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο, τον Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και για τους τυποποιητές συνάντηση εργασίας στο ΚΕΒΕ (Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο). Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί μια Κύπρο-Μεσσηνιακή βραδιά γευσιγνωσίας, όπου τυποποιητές του Δήμου μας θα εκθέσουν τα προϊόντα τους. Επίσης, προβλέπεται επίσκεψη σε τοπικά οινοποιεία στην Κοινότητα Όμοδος και στο μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό πάρκο της Κύπρου που βρίσκεται στην περιοχή.

6 σχόλια:

  1. Τα εξοδα του Δημαρχου και της εικοσαμελους κουστωδιας του ποιος τα πληρωνει αραγε????

    Λεφτα υπαρχουν!!!!!!

    Για τις δημοσιες σχεσεις του Δημαρχου.

    Περιμενουμε με αγωνια το φωτογραφικο υλικο και ειμαι βεβαιος οτι θα ειναι αφθονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ.

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΤΑ ΔΩΡΑ Κ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ Η ΠΛΕΟΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΜΕΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 5ΕΤΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΡΕΜΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΠΑΝ-ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΥΠΑΚΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο "ΦΑΝΦΑΡΑΣ" ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ. ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΤΕΩΣ ΑΝΤΙ-ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΑΡΧΗ ΔΡΑΚΟΥ? ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΤΑΣΕ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ. ΚΩΣΤΑ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ. ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΘΑ ΣΕ ΣΤΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΥΜΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΛΑΝΙ

    ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΔΙΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΑΡΕΔΟΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΟ Ο GERRY ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ.

    ΠΑΡΑΤΙΡΩ ΟΤΙ Ο BLOGER ΤΗΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΥΣΗΧΩ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μην κάνω και εγώ λίγες διακοπές; Μια εβδομάδα να χαλαρώσω και εγώ δεν δικαιούμαι; Άλλωστε ασχολούμαι με ένα πρόβλημα σοβαρό αυτή την εποχή που είναι σε εξέλιξη. Όσοι με ξέρουν καλά γνωρίζουν πόσο παθιάζομαι με τα στραβά που υπάρχουν και πόσο κακό κάνω στην υγεία μου με την επιμονή μου να βγάλω άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαγγέλη,
    δεν "στύβομαι" γιατί δεν βγάζω ζουμί. Δεν έχω κανέναν από αυτούς ανάγκη. Έχω διάθεση να προσφέρω ό,που μπορώ χωρίς καμιά αμοιβή και δέσμευση. Δεν νομίζω ότι είναι κακό αυτό που κάνω. Θεωρώ τον εαυτό μου ενεργό πολίτη. Αυτό είμαι άλλωστε συνεχώς και όχι περιπτωσιακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βρε φιλε kaplanivilla πολυ καταγγελτικός είσαι, έχεις άποψη για όλα απότι βλέπω, μήπως νομίζεις οτι μπορεί να φτιάξει την ΕΛΛάδα ό Τσίπρας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή