Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση Καφαντάρη με Αυστριακούς δημοσιογράφους


Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος στα πλαίσια της οργανωμένης προσπάθειας που καταβάλλει για την ευρύτερη προβολή του τόπου και τη δημιουργία τρόπων ευκολότερης μετάβασης επισκεπτών στην περιοχή, συνεργάζεται με την Costa Navarino και τον ΕΟΤ για την επίτευξη ενός σημαντικού σχεδίου, τη δημιουργία αεροπορικής γραμμής που θα συνδέει την Βιέννη με την Καλαμάτα. Αυτή η ενέργεια  θα βοηθήσει την  τουριστική ανάπτυξη και θα δώσει νέες αναπτυξιακές προοπτικές στην τοπική οικονομία. Για τον σκοπό αυτό, προέβει στην φιλοξενία δέκα αυστριακών δημοσιογράφων και ενός εκπροσώπου της Αυστριακής Αεροπορικής Εταιρίας «Lauda Air». Οι φιλοξενούμενοι έμειναν ενθουσιασμένοι από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά του Δήμου ,καθώς και από την φιλοξενία των τοπικών παραγόντων. Υποσχέθηκαν ότι από την μεριά τους θα πράξουν ότι είναι δυνατό για την υλοποίηση της ανωτέρω αεροπορικής σύνδεσης.

4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΤΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΓΙΑ
    ΔΙΑΚΟΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ. "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ, ΦΑΝΦΑΡΕΣ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΛΠ. ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΡΕΤΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
    ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΝΙΚΙ ΛΑΟΥΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ'ΑΛΩΝΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ Ο ΝΙΚΙ ΛΑΟΥΝΤΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΗΘΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΥΤΕ ΨΩΜΑΚΙ ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΛΕΗΤΗΣ ΕΠΙΔΡΟΜΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ?
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΞΟΔΕΨΑΜΕ 14.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ. ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ. ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή