Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ Πρόταση για ένταξη έργων στο πρόγραμμα “Μπαλτατζής”


Εργα αγροτικής οδοποιίας, αθλητικών υποδομών κ.ά. πρόκειται να υποβάλει για ένταξη στο πρόγραμμα “Αλέξανδρος Μπαλτατζής“ ο Δήμος Πύλου-Νέστορος. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 7.30 το βράδυ, αναμένεται να εγκριθεί η υποβολή των ακόλουθων αιτημάτων για ένταξη στο “Μπαλτατζής“: 
Αγροτική οδοποιία Δημοτικής Ενότητας Παπαφλέσσα (πλην έδρας - Μεταμόρφωσης, Μανιακίου, Μαργελίου, Παπαφλέσσα). Βελτίωση υδραυλάκων άρδευσης κάμπου Χανδρινού και κάμπου Στενωσιάς. Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Βλαχόπουλου. Τοποθέτηση συνθετικού τάπητα στο γήπεδο Σουληναρίου. Κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 στη Μεταμόρφωση. Διαμόρφωση θέσης θέας πλησίον Δημοτικού Σχολείου στο Παπαφλέσσα. 
Επίσης, θα συζητηθεί η σύναψη προγραμματικής σύμβασης με τους άλλους δήμους της Μεσσηνίας για την κατάθεση κοινής πρότασης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα “Μπαλτατζής“, για τη σήμανση αξιοθέατων και μνημείων εκτός περιοχών “Natura”.
Στην ίδια συνεδρίαση πρόκειται να παραταθεί η δοκιμαστική λειτουργία του δεματοποιητή στον Αγιο Νικόλαο της Πύλου από το ΦΟΔΣΑ και χρηματοδότηση με 36.000 ευρώ για τη δεματοποίηση 1.500 δεμάτων.
Νωρίτερα, την ίδια μέρα το Δ.Σ. θα πραγματοποιήσει 3 ειδικές συνεδριάσεις, στις 4, στις 5.30 και στις 6.30 το απόγευμα, όπου θα εγκριθούν οι απολογισμοί του 2010 για τους πρώην Δήμους Νέστορος, Πύλου, Χιλιοχωρίων, Παπαφλέσσα, Κορώνης και Μεθώνης και οι ισολογισμοί του πρώην Δήμου Πύλου για το 2009 και του πρώην Δήμου Νέστορος για το 2010. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου