Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Συγκροτήθηκε Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύλου-Νέστορος


Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύλου-Νέστορος συγκροτήθηκε με απόφαση τουΔημοτικού Συμβουλίου, κατά την τελευταία του συνεδρίαση. Πρόεδρος ορίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Χαραμαράς και αντιπρόεδρος η αντιδήμαρχος Πελαγία Λευτάκη-Αρβανίτη. Μέλη του Δ.Σ. τοποθετήθηκαν οι σύμβουλοι Διονύσης Ψαλλίδας, Κωνσταντίνος Νικήτας και Γιώργος Γιαλλελής, ο λιμενάρχης Πύλου Αργύρης Σμυρνής και ο πρώην αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Πελοπίδας Αγγελόπουλος.
Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να υποβάλει ξανά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για ένταξη στο ΕΣΠΑ το φάκελο του έργου για τα δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων Αμπελόφυτου και Κορυφασίου, προϋπολογισμού 2,9 εκ. ευρώ, με φορέα υλοποίησης το Δήμο Καλαμάτας που έχει διαχειριστική επάρκεια. Μάλιστα, το Σώμα αποφάσισε επίσης την υποβολή φακέλου στη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας για να λάβει διαχειριστική επάρκεια κι ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, ώστε να μπορεί να υλοποιεί ο ίδιος έργα του ΕΣΠΑ.
Επίσης, το Δ.Σ. συγκρότησε Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας, στο οποίο ορίστηκαν: Πρόεδρος ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Πετρόπουλος, αντιπρόεδρος η σύμβουλος Ρούλα Μουρδουκούτα και μέλη ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου Δημήτριος Γιαλαμάς, ο σύμβουλος Νίκος Βάγγαλης, οι δημότες Γιώργος Μάραντος (γιατρός), Φωτεινή Αρμενίτη (ψυχολόγος), Μαρία Κουρούπη (κοινωνική λειτουργός), Ευαγγελία Καμπούρη (εκπαιδευτικός) και Διονύσης Ψαλλίδας (εκπαιδευτικός - δημοτικός σύμβουλος).
Τέλος, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τον κανονισμό λειτουργίας του Συμβουλίου Ενταξης Μεταναστών και πίστωση 14.000 ευρώ για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 184ης επετείου της Ναυμαχίας της Ναβαρίνου.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 22/10/2011

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΨΑΡΑΔΕΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΑ

    ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι σχέση μπορεί να έχει ο πρώην Υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Πελοπίδας με αυτό το θεσμό, μιας και δεν είναι ποτέ μόνιμος κάτοικος Δήμου Πύλου- Νέστορος. Το ίδιο και ο λιμενάρχης, ο οποίος δεν είναι ούτε κάτοικος του Δήμου, ούτε και της Σχολής στην δουλειά του. Έχει γίνει τιμής ένεκεν λιμενάρχης λόγω 30ετούς και πλέον θητείας. Αε μην είναι και τιμής ένεκεν στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Δήμου Πύλου-Νέστορος. Ντροπή βρε παιδιά.Υπάρχουν τόσοι και τόσοι επαγγελματίες που αμί τί άλλο τους ενδιαφέρει άμεσα αυτός ο θεσμός. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή