Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Γνωστοί ηθοποιοί στην ταινία “Ο θεός αγαπάει το χαβιάρι“


Επιβεβαιώθηκαν τελικά τα ονόματα των σπουδαίων ηθοποιών -με κορυφαία την Κατρίν Ντενέβ- οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή “Ο θεός αγαπάει το χαβιάρι“ που θα αναφέρεται στη ζωή του ευεργέτη Ιωάννη Βαρβάκη και τα γυρίσματά της θα ξεκινήσουν στις 31 Οκτωβρίου στην περιοχή της Πυλίας.
Η Κατρίν Ντενέβ λοιπόν, που θα υποδυθεί τον ρόλο της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας, ο Σεμπάστιαν Κοχ που θα υποδυθεί τον Ιωάννη Βαρβάκη αλλά και ο Χουάν Ντιέγκο Μπότο (γνωστός από την ερμηνεία του ως ιεροεξεταστής στον «Ελ Γκρέκο» επίσης του Γιάννη Σμαραγδή) είναι τα ηχηρά ονόματα του διεθνούς καστ.
Από ελληνικής πλευράς, πολλοί γνωστοί ηθοποιοί θα συμμετέχουν στην ταινία. Μερικά από τα ονόματα του ελληνικού χώρου είναι:
Λάκης Λαζόπουλος, Γιάννης Βούρος, Ακης Σακελλαρίου, Τάσος Νούσιας, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Αλέξανδρος Μυλωνάς,
Μιχάλης Ιατρόπουλος, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Παύλος Κοντογιαννίδης, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Μάνος Τσαγκαράκης κ.ά.
Την καλλιτεχνική διεύθυνση της ταινίας έχει αναλάβει ο διακεκριμένος σκηνογράφος και σκηνοθέτης Νίκος Πετρόπουλος, τα κοστούμια η βραβευμένη Ισπανίδα ενδυματολόγος Λάλα Χουέτε (βραβείο Γκόγια για την ταινία «Ελ Γκρέκο»), τη φωτογραφία ο Αρης Σταύρου, το μοντάζ ο Γιώργος Διδυμιώτης και τη μουσική ο Μίνως Μάτσας.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 18/10/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου