Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Εργασίες στον νέο κόμβο των Αρφαρών


Με ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να διεξάγεται για περίπου 1 μήνα η κυκλοφορία στον νέο κόμβο Αρφαρών, στην υφιστάμενη εθνική οδό μεταξύ διασταύρωσης προς Πλατύ και Αγίου Κωνσταντίνου, λόγω των εργασιών ολοκλήρωσης του κόμβου και σύνδεσής του με τον αυτοκινητόδρομο.  Οπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, μέχρι τις 25 Νοεμβρίου περίπου θα γίνονται εργασίες
ασφαλτόστρωσης και κατασκευής νησίδων. Κάποιες ώρες της ημέρας μάλιστα, πιθανόν να χρειάζεται εκ περιτροπής κίνηση των οχημάτων στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. 
Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στο δρόμο προς Μελιγαλά, από τη διασταύρωση (προς Μελιγαλά και Κατσαρού) της υφιστάμενης εθνικής οδού, προς την κάτω διάβαση του αυτοκινητόδρομου και μέχρι την είσοδο της ΒΙΠΕ.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 25/10/2011

3 σχόλια:

  1. ayto to blog olo gia ta erga grafei..
    Daskalous den exoume ...nosokomia den exoume....... me to enieo misthologio tha pernoume paparia kai den tha mporoume na zisoume ....ergostasia den yparxoun ..h anergia eftase 23%.... H ELLADA POULITHIKE STA LAMOGIA TOY TRAPEZIKOU SYSTHMATOS ....... olo erga vlepeis re file me to Mpompola eise????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΙΡΞΩ ΤΟΝ
    BLOGER ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΝΕΙΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΕΣΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ - ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ.

    ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΙΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΑΚΕΛΑΚΙ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ.

    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΜΙΛΑΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ.

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Λουκέτο» σε 183.000 επιχειρήσεις μέχρι το καλοκαίρι του 2012, γεγονός που συνεπάγεται απώλεια 250.000 θέσεων εργασίας, προβλέπει η Γενική Συνομοσπονδία Εμπόρων Βιοτεχνών Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) ως συνέπεια της ύφεσης. Μάλιστα, από τις 183.000...
    επιχειρήσεις που εκτιμάται ότι θα κλείσουν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, οι 100.000 αναμένεται ότι θα βάλουν «λουκέτο» έως το τέλος του 2011. Και δυστυχώς, μάλλον δεν πρόκειται για υπερβολή, αφού οι έως τώρα εκτιμήσεις της ΓΣΕΒΕΕ και του ερευνητικού της φορέα, του Ινστιτούτου Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ), έχουν επιβεβαιωθεί από τα επίσημα στοιχεία για την ανεργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή