Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Στο Costa Navarino Άρχισαν οι κρατήσεις για το καλοκαίρι 2012


Ο 12μηνος τουρισμός είναι ο μεγάλος στόχος για το Costa Navarino, σύμφωνα με το γενικό διευθυντή Γ. Χατζηιωσήφ. Το 2012 θα είναι έτος μεγάλων στόχων για τον όμιλο, με τον έναν να έχει επιτευχθεί ήδη, το δεύτερο γήπεδο γκολφ, το Navarino Bay. Η λειτουργία και των δύο γηπέδων θα φέρνει από το Φεβρουάριο και μετά, δύο αεροπλάνα την εβδομάδα με παίκτες του γκολφ στη Μεσσηνία.
Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου βρήκε το Westin του Costa Navarino με πληρότητα 100% και τον κ. Χατζηιωσήφ να μας επισημαίνει «μακάρι να είχαμε κι άλλα δωμάτια».
Οι κρατήσεις δε για το καλοκαίρι του 2012 έχουν ήδη αρχίσει.

Δραστηριότητες
Κατά την ξενάγηση εκπροσώπων των Μέσων Ενημέρωσης τις προηγούμενες ημέρες στις ποικίλες καθημερινές δραστηριότητες τουCosta Navarino, τα στελέχη του απέδειξαν πως πρόκειται για μια μονάδα που μπορεί να δεχτεί εκατοντάδες επισκέπτες, χωρίς ιδιαίτερες υπερβολές στις τιμές, προκειμένου να περάσουν ευχάριστα, έστω και λίγες ώρες.
Ένα από τα σημεία που κάποιος πρέπει να επισκεφτεί, ιδιαίτερα αν έχει μικρά παιδιά, είναι το Navarino Natura Hall, το διαδραστικό περιβαλλοντικό εκθεσιακό χώρο, όπου παιδιά και γονείς μαθαίνουν για τη μεσσηνιακή φύση και τα τοπικά οικοσυστήματα, για την έκταση και τις συνέπειες του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής, καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους ο καθένας μπορεί να συμβάλει στην αντιμετώπισή του. Κάθε χώρος είναι ξεχωριστός, με ιδιαίτερη ακουστική και φυσικούς ήχους από κάθε τομέα.
Ήδη, όπως σημείωσε ο κ. Χατζηιωσήφ, σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας, έχει ξεκινήσει η επίσκεψη σχολείων στο περιβαλλοντικό κέντρο.
Και από Μόναχο
Μια από τις αμετακίνητες θέσεις του κ. Χατζηιωσήφ είναι η διατήρηση και η αύξηση παροχής υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.
Το «καμάρι», όπως θα λέγαμε, αυτή τη στιγμή είναι το δεύτερο γήπεδο γκολφ το Navarino Bay, σε μοναδικό σημείο της περιοχής. Εκεί θα κατασκευασθούν και τα ιδιαίτερα καταλύματα, τα οποία δε θα φαίνονται από αέρος, αφού θα βρίσκονται κάτω από καταπράσινους λόφους. Επίσης, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται και στην Ακαδημία Γκολφ, όπου ήδη δόθηκαν οι 10 πρώτες υποτροφίες σε παιδιά. Στόχος είναι, όπως διευκρίνισε ο κ. Χατζηιωσήφ, να «χτισθεί» η νέα γενιά παικτών γκολφ.
«Ένας από τους μεγάλους στόχους με το δεύτερο γήπεδο γκολφ είναι αυτό να εισέλθει στην αγορά και να πετύχει την προσέλευση γκρουπ από τη Δυτική  Ευρώπη. Άλλωστε, ο μεγάλος μας στόχος είναι ο 12μηνος τουρισμός», τόνισε ο κ. Χατζηιωσήφ.
Από τα μέσα Φεβρουαρίου ξεκινούν δύο πτήσεις την εβδομάδα με γκόλφερς, ενώ από την επόμενη εβδομάδα αρχίζουν και οι πτήσεις τηςAegean από Μόναχο για Καλαμάτα, επίσης δύο φορές την εβδομάδα.
Της Βίκυς Βετουλάκη "ΘΑΡΡΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου