Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Στην Αθήνα ο Καφαντάρης για τρέχοντα θέματα του Δήμου


Διαδοχικές επισκέψεις εργασίας πραγματοποίησε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011 ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος , κ. Δημήτρης Καφαντάρης, με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Μουρμούρα, τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Πέτρο Αλιβιζάτο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΚ, κ. Ηρακλή Δρούλια και τον Διευθυντή Μελετών ΟΣΚ, κ. Δημήτρη Σεφερλή. 
Αναλυτικότερα,  ο κ. Καφαντάρης συναντήθηκε στο
Υπουργείο Οικονομικών με τον Υφυπουργό, κ. Ιωάννη Μουρμούρα, και συζήτησαν θέματα που αφορούν την συνέχιση χρηματοδότησης για την αποπεράτωση του Βιολογικού Καθαρισμού της Χώρας και τις δυνατότητες που υπάρχουν για την εξεύρεση λύσης, ώστε να αποπληρωθούν τα έργα του «ΘΗΣΕΑ» που εκκρεμούν. Ακόμα, έγινε συζήτηση για την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας καθώς και την νομιμοποίηση του Γηπέδου Κορώνης.
Στην συνέχεια, ο κ. Δήμαρχος συναντήθηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού με τον Υφυπουργό, κ. Πέτρο Αλιβιζάτο, αρμόδιο για τα τουριστικά ακίνητα και συζήτησαν για το σημαντικό ζήτημα της Δημοπράτησης για την αποπεράτωση και λειτουργία της Μαρίνας της Πύλου, αλλά και θέματα δικαιοδοσίας του Υφυπουργού που αποσκοπούν στην βελτίωση του πολιτιστικού και τουριστικού υπόβαθρου της περιοχής του Δήμου Πύλου-Νέστορος.
Τέλος, ο κ. Καφαντάρης συνάντησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΣΚ, κ Ηρακλή Δρούλια και τον Διευθυντή Μελετών ΟΣΚ, κ. Δημήτρη Σεφερλή, προκειμένου να εξευρεθούν λύσεις στην κατεύθυνση της κατασκευής του νέου Γυμνασίου-Λυκείου Κορώνης, αλλά και την κατασκευή-προσθήκη του διθέσιου Νηπιαγωγείου στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Βλαχόπουλου, γα το οποίο έχουν ολοκληρωθεί τα τεύχη δημοπράτησης και πρόκειται να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου