Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Costa Navarino - Aegean: 4.133 δέντρα φυτεύονται στη Μεσσηνία


Το διαδραστικό διαδικτυακό παιχνίδι που δημιούργησαν η Aegean Airlines και η Costa Navarino, σε συνεργασία με το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών, συγκέντρωσε συμμετοχές από 106 χώρες.
Ειδικότερα, το διαδραστικό διαδικτυακό παιχνίδι Costa Navarino Forest που δημιούργησαν η Aegean Airlines, μέλος της Star Alliance, και η Costa Navarino, ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες, με συμμετοχές από όλα τα μέρη του πλανήτη. Τα δέντρα που θα φυτευτούν στη Μεσσηνία, ανέρχονται στα 4.133 ενώ οι 5 τυχεροί νικητές που προέκυψαν μετά από κλήρωση, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το δικό τους δέντρο στο δάσος......
Όπως επισημαίνεται, η Aegean Airlines και η Costa Navarino ένωσαν τις δυνάμεις τους σε αυτήν την πρωτοβουλία με το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών (United Nations Environment Programme - www.unep.org/billiontreecampaign), προσελκύοντας το ενδιαφέρον παγκόσμια και παράλληλα δρώντας στη Μεσσηνία, ενώ συμβάλλουν κατ’ αυτόν τον τρόπο στη διεθνή εκστρατεία Billion Tree Campaign, στο πλαίσιο της οποίας έχουν ήδη φυτευτεί περισσότερα από 11 δισεκατομμύρια δέντρα, σε 170 χώρες.

"BEST TV" 28/11/2011

10 σχόλια:

  1. H MESSINIA DENTRA EXEI, NERA DEN EXEI H PIO SOSTA DIAXEIRISH YDATON.

    H MESINIA XREIAZETAI THESEIS ERGASIAS ME LOGIKOUS MISTHOUS KAI
    BATUS DROMOUS OXI OPS O DROMOS PYLOU ME ROMANOU.

    ENERGEIES OPOS AYTES TOU DHMOSIEYMATOS ENERGOUN GIA PROSOPIKO OFELOS TOU COSTA NAVARINO KAI THS AEGEAN KAI OXI GIA MENA TOU DHMOTH PYLOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η "ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ" ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ? ΥΠΆΡΧΕΙ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΤΕΥΕΤΕ ΔΕΝΤΡΑ ΜΕΣΩ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΩΝ, ΔΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΡΤΩ, ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΕΙ. ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΥΡΩ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΒΕΛΙ ΨΩΜΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΛΛΟΙ, ΜΕ ΣΑΦΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΝΤΡΑ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΗ ΠΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ο "ΑΧΡΗΣΤΟΣ" ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ..
    KAPLANIVILLAGE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΕΙ ...ΗΜΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. FILE ANONYME

    H MESSINIA EXEI DENTRA KAI LEGONTAI
    ELIES (PITHANON NA MHN EISAI NTOPIOS) KAI ARKEAT POODH POU LEGETAI AMPELIA.

    SXETIKA NE TON DHMARXO, DEN FTAIEI AYTOS GIA OLI TIN KAKODAIMONIA AS
    ANALAVOUME TIS EYTHYNES KAI MEIS OI POLITES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαγγέλη, μην γίνεσαι άδικος για πράγματα που δεν γνωρίζεις.
    -Ο καπετάνιος τουλάχιστον, γιατί γι' αυτόν ξέρω λίγα πράγματα περισσότερα, βοηθούσε όπου μπορούσε χωρίς να το φωνάζει με ντουντούκες.Πιστεύω ότι και τα παιδιά του βαδίζουν πάνω στα χνάρια του. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα μπορούσαν να βοηθήσουν και όλους τους αναξιοπαθούντες αυτού του τόπου.
    -Όσο για τις "εικονικές" φυτεύσεις γιατί τις κακίζεις και αυτές όταν μετουσιώνονται σε πραγματικές; Δεν είναι κακό που στο παιχνίδι πήραν μέρος άνθρωποι απ' όλο τον πλανήτη. Έτσι και οι δυο επιχειρήσεις διαφημίστηκαν και γνωστοί γίναμε σε όλο τον κόσμο και κάποια δέντρα θα φυτευτούν.
    -Έχει λογική αυτό που λες ότι "τα δέντρα κάποιος θα τα κάψει"; Τότε αφού κάποτε θα πεθάνουμε, αν μας σκοτώσει κάποιος δεν τρέχει και τίποτα.
    - Εσύ ανώνυμε, που για τις θέσεις εργασίας που δεν υπάρχουν, τα βάζεις με τον "άχρηστο", όπως τον αποκαλείς, Δήμαρχο θα μπορούσες να μου δώσεις μια περίπτωση ευθύνης του στην έλλειψη θέσεων εργασίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KOSTA

    PARE SYNENTEYKSI APO TON DHMARXO GIA TIN SYMPLIROSI ENO ETOYS.

    THA ITAN XRHSIMO NA ZITISEIS TA SXOLIA OLON OSON DIABAZOY AYTO TO BLOG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. FILE ANWNYME OTAN MILAME GIA DENTRA KAI GIA DASIKA OIKOSYSTHMATA DEN ENNOOUME TIS ELIES AP OSO XEREIS OUTE ELIES EINAI TA DENTRA POY THA FYTEPSOUN..
    FILE KOSTA NA SOU PW POLLA GIA TON "AXRHSTO" ALLA EPIKENTRWNOMAI SE ENA POU DEN FTAIEI MONO AYTOS ALLA K OLOI OI YPOLOIPOI POU PERASAN.DE NOEITAI NA GINETAI AYTH H EPENDYSH KAI 1.NA MHN EXOUN ZHTHSEI NA FTIAXTHEI O DROMOS GIA PYLO 2.NA MHN KANOYN TIPOTA NA OMORFYNOUN THN POLH..EXW ADIKO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. NA PAREI SYNENTEYXH ALLA TI NA PEI O AGRAMMATOS (H MHPWS THA TON BGALETE KAI DIANOOUMENO STO TELOS)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. FILE ANONYME

    H XLORIDA TIS MESSINIAS EINAI ELIES APO TIN EPOXI TOY NESTORA. H EISAGOGH NEON POIKILION MONO PROVLIMA THA DIMIOURGISEI (SE PERIPTOSH POY FYTEPSOUN DENTRA).

    OI DROMOI DEN EINAI PROVLIMA MONO GIA TIS YPODOMES TIS COSTA NAVARINO ALLA GIA OLO TON PLHTHYSMO THS PYLIAS. PREPEI NA SOU YPENTHYMISO OTI TO COSTA NAVARINO AYKSISE TIN KYKLOFORIA KAI
    THN OXLAGOGIA AKI RYPANSH TOY PERVALONTOS.

    SXETIKA ME TON DHMARXO DIAKRINO PROSOPIKH EMPATHEIA KAI EMEIS TOY TA XONOUME ALL ASE NA TON KRINOUME
    MOLIS OLOKLIROSEI THN TETRAETIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1.ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΑΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.ΑΛΛΑ Η ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΒΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΑΓΟΝΑ ΜΕΡΗ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΕΝΤΡΑ ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ Σ ΑΥΤΟ????
    2.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΠΥΛΟ-ΜΕΘΩΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ C.N.
    3.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΑΠΛΩΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ..1 ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ..ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή