Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Επαγγελματίας δολοφόνος ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠ ΜΕΣΑΪ ΚΑΙ ΕΣΦΑΞΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ


Το άγριο έγκλημα που έγινε κοντά στην Πιπερίτσα στις 29 Νοεμβρίου, με θύματα τον 3χρονο Κέρι και τον 35χρονο πατέρα του Φιλίπ Μεσάι, εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία.
Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έφτασαν στην άκρη της υπόθεσης αναλύοντας τις τηλεφωνικές κλήσεις του θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν τις επιβεβαιώνει η Αστυνομία καθώς συνεχίζεται η προανάκριση, δολοφόνος είναι ένας Αλβανός που συνελήφθη στην Αθήνα και το έγκλημα έγινε κατόπιν παραγγελίας από
Καλαματιανούς - μέλη κυκλώματος το οποίο εκβίαζε καταστηματάρχες και διακινούσε ναρκωτικά. Δεν αποκλείεται όμως κατά τη διάρκεια της ανάκρισης να προκύψουν νέα στοιχεία για το έγκλημα και για συνεργούς του δράστη. 
Μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί 6 μέλη του κυκλώματος στην Καλαμάτα και ο Αλβανός στην Αθήνα. Σύμφωνα πάντα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μεταξύ των συλληφθέντων και των καταζητούμενων είναι και δίδυμα αδέρφια που έχουν  απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν με σωρεία αδικημάτων και είχαν εκτίσει μεγάλες ποινές φυλάκισης. Σε κάθε περίπτωση, τα 7 αυτά άτομα αποτελούν τμήμα του σκληρού πυρήνα του κυκλώματος, και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να συλληφθούν κι άλλα κεντρικά αλλά και περιφερειακά μέλη. 
Αυτονόητο είναι ότι η Αστυνομία ερευνά αν τα μέλη του κυκλώματος εμπλέκονται και σε άλλες δολοφονίες που έχουν γίνει στην Καλαμάτα. Υπενθυμίζουμε ότι στις 11 Νοεμβρίου του 2008 είχε δολοφονηθεί μεταξύ Μικρομάνης και Καρυδιάς ο 29χρονος Σωτήρης Ι. Ψυχόπαιδας, ο οποίος εργαζόταν ως πορτιέρης σε κέντρο διασκέδασης της Καλαμάτας. Πέρσι το Φεβρουάριο βρέθηκε δολοφονημένος και δεμένος πισθάγκωνα με χειροπέδες στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του ο 46χρονος επιχειρηματίας Παναγιώτης Θ. Γυφτέας, πατέρας δύο μικρών παιδιών. Και για τα δύο αυτά εγκλήματα έχει ακουστεί ότι έδρασαν πληρωμένοι δολοφόνοι, και κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να σχετίζονται με μέλη του κυκλώματος που σκότωσε τον Φ. Μεσάι και το 3χρονο αγοράκι του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου