Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΥΝΑΚΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 38.000 λαθραία πακέτα τσιγάρα

Σταυροδρόμι λαθρεμπόρων φαίνεται ότι έχει γίνει ο Κυπαρισσιακός Κόλπος, καθώς το Σάββατο το μεσημέρι στην περιοχή Βουνάκι, βόρεια της Κυπαρισσίας, βρέθηκαν πάνω στην παραλία 76 χαρτόκουτα που περιείχαν συνολικά 38.000 πακέτα λαθραία τσιγάρα.
Ανδρες του Λιμενικού Σταθμού Κυπαρισσίας αξιοποιώντας πληροφορία που είχαν ερεύνησαν την περιοχή και εντόπισαν πάνω
στην αμμώδη παραλία τα λαθραία πακέτα τα οποία και κατάσχεσαν. Στον ίδιο χώρο βρέθηκε ένα χρησιμοποιημένο ζευγάρι γάντια το οποίο εστάλη για δακτυλοσκόπηση στην αρμόδια υπηρεσία. Επίσης εμφανή ήταν στην άκρη της παραλίας τα σημάδια από την καρίνα σκάφους που είχε προσεγγίσει το συγκεκριμένο σημείο.

Η συγκεκριμένη υπόθεση ερευνάται σε βάθος - όπως και τα τελευταία γεγονότα στην περιοχή με τα ύποπτα σκάφη την περασμένη Πέμπτη: το βαπόρι που έπλεε ανοικτά του Κυπαρισσιακού Κόλπου και το φουσκωτό που το είχε προσεγγίσει και το οποίο εντοπίστηκε όταν βγήκε στην στεριά, χωρίς όμως να βρεθεί κάτι παράνομο. Επίσης ελέγχθηκε και το βαπόρι στα ανοιχτά.
Ακόμη, εξετάζεται και το συμβάν με τους μετανάστες που είχαν εντοπιστεί πρόσφατα να έχουν εγκαταλειφθεί στην περιοχή του Γιαννιτσοχωρίου. Μάλιστα πληροφορίες μας λένε ότι το Λιμενικό παρουσία εισαγγελικού λειτουργού έκανε έρευνες την Κυριακή στην περιοχή του Γιαννιτσοχωρίου, σε συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, από όπου έχουν προκύψει σημαντικά ευρήματα.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 27/03/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου