Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ


Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της θερινής περιόδου κατέπλευσε στο λιμάνι της Πύλου την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012 στις 11:00 το πρωί.  
Το Seabourn Odyssey ξεκίνησε από τη Βενετία πραγματοποιώντας κρουαζιέρα στα παράλια της Μεσογείου. Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν στην ακτή με τα μικρά ταχύπλοα του πλοίου και θα έχουν στη διάθεση τους όλη την ημέρα. Με σύμμαχο τον καλό καιρό περιηγήθηκαν στα γραφικά στενά της πόλης, απόλαυσαν τη μαγευτική θέα και επισκέφτηκαν τα αξιοθέατα της περιοχής.
Η επιλογή της Πύλου ως ένας από τους σταθμούς του ταξιδιού τους ικανοποιεί ιδιαιτέρως το Δήμαρχο Πύλου – Νέστορος κ. Καφαντάρη γιατί οι επίμονες προσπάθειές του για την τουριστική προβολή και ανάδειξη της περιοχής αποφέρουν καρπούς και βοηθούν στην τόνωση της επιχειρηματικότητας και της τοπικής κοινωνίας.

15 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ Η ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΟΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ...ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ή ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΑΡΜΕΞΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν χρειάζετε καμμια εκδηλωση. απλά τα καταστηματα να ειναι ανοιχτα, καθαρα και να ειμαστε ευγενικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΑ,ΔΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ (ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΧΟΛΙΟ)

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ SERVICE ΣΩΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηθελα να ξέρω οι παπαριές είναι ανακοινώσεις του δημαρχείου η του Κώστα.Οι ενέργειες του Καφαντάρη έφεραν το κρουαζερόπλοιο στην Πύλο?Τρέλα πουλάτε ρε?Λες και δεν ξαναήρθε κρουαζερόπλοιο στην Πύλο.Παραγίνατε μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το κειμενο ειναι προκλητικο οσον αφορα τα του δημαρχου και ο συντακτης του φαινεται πλεον ξεκαθαρα οτι ειναι σε διατεταγμενη υπηρεσια προβολης του δημοσιοσχεσιτη Kαφανταρη.

    Λυπαμαι ειλικρινα και που γραφω αυτο το κειμενο εδω και μετα απο το μηνυμα μου αυτο θα διαγραψω και τη συντομευση του blog απο τον υπολογιστη μου

    Θα συνιστουσα και στους υπολοιπους που συμμετεχουν στη παρωδια της δηθεν ενημερωσης αυτη να κανουν το ιδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θεωρείς το δελτίο τύπου του Δήμου (γιατί ΔΤ είναι και να η απόδειξη: http://newsmessinia.blogspot.com/2012/04/26-2012-1100.html)ότι πιθανόν έχει γραφτεί από εμένα και εμμέσως προσπαθείς να με χρεώσεις ότι ασκώ διατεταγμένη υπηρεσία.
    Το λάθος σου προφανές και αν έχεις διαφορετική αντίληψη ή άποψη από το δελτίο διατύπωσέ την.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΥΛΟ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΡΧΟΝΤΕ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΟΙΑ ΣΤΗ ΠΥΛΟ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΨΑΡΟΒΑΡΚΕΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΟΥ ΧΤΕΣΙΝΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΥΛΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΗ ΠΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟ 99% ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΔΕ ΝΟΜΟΙΖΩ ΝΑ ΕΙΠΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΦΕΥΓΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΡΙΜΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΔΕ ΞΑΝΑΡΘΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΠΥΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ????
    ΠΟΥ ΖΗΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ...ΜΑΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με φωτοσοπ προβαλατε τη Πυλο ερχοντε και νομοιζουν πως ειναι στη Μπανγκογκ για να εχουμε πρεπει να προσφερουμε......
    Τα κρουαζεροπλοια δε τα εφερε κανενας εδω με το ζορι (ποσο ο Δημαρχος που λεει καποιος εδω)* ευκολα πανε κι αλλου και με τα μυαλα που εχουμε θα πανε οπως για καποιο λογο και οχι στα καλα καθουμενα πηγαν και τα φορτηγα τα δεξαμενοπλοια κλπ αυτα δε θα τα ξαναδουμε. Ενα παραδειγμα σπανια εβλεπαν κρουαζεροπλοιο στη Καλαματα το εψαξαν και λογο αρχαιας Μεσσηνης νατα 12 φετος κοιτανε να ωφεληθουν και προσφερουν πολλοι εκει οχι να "εκμεταλευτουν"
    εδω εχουμε το παλατι του Νεστωρα στη Χωρα οχι στη Πυλο αντι να κοιταξουμε να ωφεληθουμε (βλεπω απο τα σχολια) η εικονα της Πυλου η πλατεια παραλια ο δρομος η προβλητα οι μυρωδιες ειδικα το καλοκαιρι το κεντρο της πολης αυτα και μονο φτανουν στα τοσα αλλα ειναι τα βασικοτερα... εγκατελειμενο ενα τοσο ωραιο μερος αφημενο στη τυχη του δεν ειναι ετσι ομως.....(εκφραζουν καθε φορα σοβαρα παραπονα αυτα τα πλοια).
    Αν και θα ηθελα να μπω σε λεπτομερειες δε θα το κανω οσοι ζουν στη Πυλο τα βλεπουν καθημερινα οσο για καποιους εδω που μιλανε για τα συγκεκριμενα πλοια εχουν μαυρα μεσανυχτα και καλα θα ηταν να μη μιλανε αν δε ξερουν τι λενε θα μου πειτε εσυ γιατι μιλας γιατι γνωριζω 100% (εκ πειρας ετων)* πανω στο θεμα που εσεις απλα βγαζετε το ματι ο ενας του αλλου και στην ουσια δε ξερετε για πιο λογο το κανετε για τα πλοια μιλαμε οχι για τα προσωπικα σας!!!!!
    Αυτα τα λιγα αν και επρεπε να πω τοσα πολλα......
    Μακαρι να αλλαζαν ολα με ενα μαγικο ραβδακι αλλα αν δε νοιαστουν αυτοι που πρεπει παει κι αυτο τελειωσε Κυριοι αω θελετε να λετε τη Πυλο τουριστικο προοροισμο καντε κατι λοιπον οχι με λογια με εργα αρχιστε απο καπου επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και κατι που μου διεφυγε βασικο αρχισαν σταδιακα να αυξανοντε οι προσεγγισεις χρονο με το χρονο ειδικα περσυ... φετος ερχοντε λιγοτερα (οχι γιατι βουλιαξαν)και αρκετα απο αυτα που ερχονταν καθε χρονο μεσα σε αυτα γιατι αραγε???? Μηπως σταδιακα μειωθουν μεχρι που να εξαφανιστουν κι αυτα οπως τα υπολοιπα που μεχρι πριν καποια χρονια βλεπαμε καθημερινα να ειναι στο λιμανι και οχι ενα αδειο απελπηστικα λιμανι σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟ
    Γνωρίζεις πόσα χρόνια είναι λιμάνι η Πύλος διεθνούς προορισμού?Αν όχι ψάξε το και θα εκπλαγείς..
    Γιατι μιλάμε οτι πρέπει πλεόν να αναπτυχθεί η Πύλος και δεν το πραττει κανένας μα κανένας Δήμαρχος και αυτός που είναι τώρα αποδεικνύεται χειρότερος και απο τους χειρότερους?
    Μη συγκρίνεις ανόμοια αρχαιολογικά μνημεία αν έχεις πάει στην Αρχαία Ιθώμη ξέρεις πως δεν έχει καμμία μα καμμία σχέση με το παλάτι του Νέστορα..
    -Δ Η Μ Ο Τ Η Σ Μ Ε Σ Σ Η Ν Ι Α Σ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρωτα να διορθωσω εδω λιγο το Κωστα το πλοιο εδω ειναι το δευτερο για φετος και οχι το πρωτο για φετος μεχρι και το Νοεμβρη εχουμε 20 προσεγγισεις μειον μια ακυρωση συνολο 19.
    Οσο για σενα φιλε που ρωτας αν ξερω για το λιμανι απλα θα σου πω οτι μαλλον δε καταλαβες τι και γιατι εγραψα δε μοιραζω ευθυνες σε δημαρχους ουτε εβαλα στοχο κανεναν αυτο ασε το κρινουν αλλοι ποιος ποιοι φταινε δεν ειμαι εδω για να κρινω κανεναν προσεχε αν θες διαβασε ξανα ισως καταλαβεις στο Κατακολο περνουν 600-700 τετοια πλοια προορισμος η Αρχαια Ολυμπια το Κατακολο εχει χασει νομοιζεις (ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ)* συνδιασε τωρα αυτα τα λιγα σα πιο βασικα μεσα στα πολλα προβληματα που εγραψα πιο πριν με αυτο το παραδειγμα που σου λεω (ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑ Η ΠΥΛΟ ΣΥΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΟΛΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΚΟΛΟΝΟΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΒΙΒΛΙΟ)* και τι ειναι και τι ηταν το λιμανι της Πυλου και τι εφταιξε για τη καταντια του επιτρεψε μου με ολο το σεβασμο τουλαχιστον απο εσενα και απο αρκετους Πυλιους να το γνωριζω πολυ καλυτερα εζησα με αυτο και σβηνω και εγω μαζι του αν αυτο σε καλυπτει καλα θα ειναι προσωπικα εμενα να μη με ρωτησεις τιποτε αλλο....
    Ρωτα αν θες το Κωστα οχι εμενα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτο ισως σε βοηθηση λιγακι
    Στη Γιαλοβα καθησαν ολοι οι μαγκες εκει σε ενα τραπεζι και ειπαν πως θα μαζευαν το χρημα αντιθετα με τους φιλους μου εδω στη Πυλο που εβγαζαν τα ματια τους με καθε τροπο ο ενας του αλλου δεν ειμαι επαγγελματιας δεν εχω κανενα μαγαζι στη Πυλο οι πρωτοι που επρεπε να κανουν το παν ειναι αυτοι στη Γιαλοβα αλλαξαν την εικονα εδω την εκαναν χειροτερη απο ποτε ας καθησουν ολοι μαζι αυτοι που εχουν ωφελος απο το τουρισμο πρωτα να τα βρουν μεταξι τους και ας κουνησουν ολοι μαζι τη καρεκλα του καθε Δημαρχου η δε ξερω ποιου ολοι μαζι ενας ενας δε θα κανει τιποτα ποτε δεν ειναι αργα ενα κοματακι της Γιαλοβας αλλαξαν το βασικοτερο ας κανουν και εδω το ιδιο τα βασικοτερα αυτο εννοουσα φιλε προσφερουμε για να εχουμε και στη Γιαλοβα μαλλον το πετυχαν αρχιζοντας απο το μηδεν αν θυμασαι ξερεις πως ηταν εκει.
    Δε φτανει μονο ενα καθαρο και ανοιχτο μαγαζι που λεει ενας εδω πιο πανω χρειαζοντε κι αλλα για να τραβηξεις κοσμο να καθησει κι οχι απλα να περασει απο τη Πυλο και δεν εχει να κανει μονο με τα κρουαζεροπλοια αλλα γενικα με το τουρισμο αφου απο αυτο περειμενουν αλλα με σταυρωμενα τα χερια κατα τ'αλλα επαγγελματιες*
    Και απορουν γιατι ανοιχτα και καθαρα μαγαζια ειναι αδεια γιατι αραγε απορουν που εχει κοσμο η Γιαλοβα τωρα γιατι παιδια ειμαστε οπως ηταν πριν η Γιαλοβα και ειχε κοσμο κοσμο η Πυλο ΑΠΛΟ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή