Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΛΛΕΛΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ανησυχία για το νέο Γυμνάσιο Κορώνης


Την ανησυχία του ότι το νέο Γυμνάσιο -Λύκειο Κορώνης κινδυνεύει να χαθεί και να μη χρηματοδοτηθεί από κάποιο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ εκφράζει στην “Ε“ ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Πύλου - Νέστορος Γιώργος Γιαλλελής. 
Παρατηρεί ότι ενώ σε δηλώσεις του τον περασμένο Αύγουστο και το Δεκέμβριο, ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης διαβεβαίωνε πως υπάρχει έτοιμη μελέτη και ότι ο δήμος θα εκπονήσει τη γεωλογική που υπολείπεται, στις 31 Ιανουαρίου η αρμόδια Διεύθυνση του υπουργείου Περιβάλλοντος, για την έγκριση τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου, του ζητούσε τεχνική έκθεση που να αιτιολογεί πλήρως πως είναι κατάλληλη η τοποθεσία, καθώς και μελέτη γεωλογικής καταλληλότητας. 
«Το νέο Γυμνάσιο - Λύκειο Κορώνης πρέπει να ωριμάσει το συντομότερο, γιατί τα λεφτά θα πάνε σε άλλα έργα», σημειώνει ο κ. Γιαλλελής κι επισημαίνει με ανησυχία: «Η Κορώνη θα χάσει το σχολείο, αν δεν το έχει ήδη χάσει με τους ρυθμούς αυτούς. Ο δήμαρχος έλεγε ψέματα ότι το έργο έχει όλες τις μελέτες».   

 Γ.Σ. "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 19/04/2012

1 σχόλιο:

  1. Φίλε Γιώργο να ήταν το μοναδικό ψέμα?Στο εξής μόνο για ψέματα θα μιλάμε.Βλέπεις ο χρόνος που μέχρι σήμερα ήταν συμμαχός τους αρχίζει να τους εγκαταλείπει, όρεξη να έχεις να δημοσιεύεις.Οχι ότι ιδρώνει το αυτί τους,αλλά έτσι για την ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή