Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Αφγανός μαχαίρωσε Πακιστανό για χασισοφυτεία στα Κρεμμύδια


Η καλλιέργεια 15 χασισόδεντρων σε δασώδη περιοχή στα Κρεμμύδια είναι η αιτία που βγήκαν μαχαίρια μεταξύ αλλοδαπών την Παρασκευή.
Εχει συλληφθεί ένας 27χρονος Αφγανός που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός 23χρονου Πακιστανού, μαζί με ένα ακόμα άτομο που διαφεύγει. Συνελήφθη και ο τραυματισμένος Πακιστανός, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, καθώς οι έρευνες αποκάλυψαν πως καλλιεργούσε 15 χασισόδεντρα μαζί με τους δύο άλλους δράστες. Επίσης, κατηγορείται και για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, καθώς στους αστυνομικούς κατήγγειλε πως οι δυο δράστες τον είχαν απαγάγει και τον μαχαίρωσαν γιατί δεν είχε να τους δώσει τα χρήματα που του ζητούσαν. Επίσης βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν και ξερίζωσαν τα 15 δενδρύλλια χασίς ύψους 0,7μ. έως 1,5 μ.
Ο Αφγανός μαζί με ένα δεύτερο άτομο πήγαν στο σπίτι του Πακιστανού κι εκεί μετά από διαμάχη, ένας εκ των δύο μαχαίρωσε τον Πακιστανό στο λαιμό τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Αφού οι δυο άντρες τράπηκαν σε φυγή, ο Πακιστανός πήγε μόνος του στο Κέντρο Υγείας Πύλου και από εκεί διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν καθώς είχαν ήδη εντοπίσει τη φυτεία. Η σύλληψη του 27χρονου Αφγανού έγινε εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ καταζητείται και το τρίτο άτομο. Οι έρευνες γίνονται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 23/07/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου