Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ Να ανακαλέσει ο Κανάκης ζητεί η μείζων μειοψηφία


Στο φύλλο της εφημερίδας σας της 17-Ιουλίου-2012 δημοσιεύσατε επιστολή του κ. Κανάκη Ηλία κατά του δημάρχου Πύλου-Νέστορος κ. Καφαντάρη, στην οποία καταφέρεται και κατά της αντιπολίτευσης. 
Το μεγάλο πρόβλημα των κουνουπιών που αντιμετωπίζουμε, καθώς και το πρόβλημα της καθαριότητας των παραλιών και των δρόμων, το έχουμε θίξει επανειλημμένως στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύλου-Νέστορος.
Στην συνέχεια της επιστολής του ο κ. Κανάκης κατηγορεί ευθέως τον δήμαρχο ότι απαξιώνει την συγκεκριμένη περιοχή, για να μειωθεί η αγοραστική της αξία προκειμένου να πουληθεί και να ωφεληθεί συγκεκριμένος αγοραστής.
Οι κατηγορίες περί “προστασίας” του δημάρχου σε συγκεκριμένο επιχειρηματία είναι βαρύτατες.
Κύριε Κανάκη,
Ως μείζων μειοψηφία στο Δήμο Πύλου-Νέστορος δεν αποδεχόμαστε την κατηγορία ότι ακολουθούμε τα χνάρια του κ. δημάρχου επισφραγίζοντας το έργο του. Πληροφορούμε εσένα και τους δημότες του δήμου μας, ότι δεν γνωρίζουμε περί απαξιώσεως της περιοχής και προστασίας του δημάρχου. Δεν γνωρίζουμε κανένα αγοραστή που προσπαθεί να αγοράσει απαξιωμένες περιουσίες.
Οσα γράφετε εις βάρος του κ. δημάρχου είναι υποχρεωμένος, ο κατά τα άλλα λαλίστατος κ. Καφαντάρης, να σας ανακαλέσει και με στοιχεία να ανασκευάσει τα όσα του καταμαρτυρείτε. Είναι υποχρεωμένος να προστατεύσει τουλάχιστον τον θεσμό του δημάρχου.
Κύριε Κανάκη,
Ως μείζων μειοψηφία στο Δήμο Πύλου-Νέστορος προσπαθούμε να συνεισφέρουμε, με τις θέσεις μας και τις προτάσεις μας, στην καλύτερη λειτουργία του δήμου, ελέγχοντας όσο μπορούμε την δημοτική αρχή και προστατεύοντας τα συμφέροντα των πολιτών. Η παρούσα δημοτική αρχή κάνει ό,τι μπορεί για να δυσκολέψει το έργο μας. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι αναγκαστήκαμε να απέχουμε από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου έως ότου μας χορηγήσουν, όπως υποχρεούνται και όπως έχει δεσμευτεί δημόσια ο δήμαρχος, χώρο μέσα στο κτήριο του δήμου για τις ανάγκες των μειοψηφιών.
Κύριε Κανάκη,
Σας καλούμε να ανακαλέσετε μέσω της εφημερίδας τα όσα ανυπόστατα, αναληθή, και συκοφαντικά, καταλογίζετε εις βάρος της αντιπολίτευσης. Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να αποδείξετε πότε και με ποιο τρόπο εμείς ακολουθούμε τα χνάρια του δημάρχου και συνηγορούμε στην απαξίωση και υποβάθμιση της περιοχής για να ξεπουληθεί σε ποιον και με ποιο τίμημα.
Σας γνωρίζουμε ότι εμείς οι σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας, προσπαθούμε με παρεμβάσεις και προτάσεις προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης όλων των περιοχών σε ολόκληρο το δήμο.
Απαιτούμε άμεση ανάκληση των όσων έχετε γράψει εις βάρος μας, στην επιστολή σας, της 17-Ιουλίου-2012.

Οι σύμβουλοι
 της μείζονος μειοψηφίας 
του Δήμου Πύλου - Νέστορος 

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 26/07/2012

1 σχόλιο: