Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Φως με χορηγούς στην Πύλο


Πριν ακόμα ολοκληρωθούν θεσμικά οι διεργασίες μετάβασης του Λιμενικού Ταμείου Πύλου στο δήμο τρεις άνθρωποι, φίλοι της Πύλου συνεργαζόμενοι αποφάσισαν να χορηγήσουν χρήματα προκειμένου να τοποθετηθούν φωτιστικά σημεία (κολόνες) στην είσοδο της μαρίνας. Εχει και τα καλά του ο νόμος για την υπαγωγή των λιμενικών ταμείων στους δήμους. Ηταν ένα καθολικό αίτημα των Πυλίων χρόνια τώρα. Συγκρούσεις επί συγκρούσεων ειδικά στην Πύλο για το λιμενικό ταμείο καταγράφει το παρελθόν. Απειρα ρεπορτάζ στην εφημερίδα και τα τοπικά κανάλια. Είχε ξεσπάσει μεγάλη κόντρα των κατοίκων και επαγγελματιών της Πύλου, με την Καλαμάτα που διοικούσε το λιμενικό ταμείο.
Ομως κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Οι χορηγοί για τα φωτιστικά σημεία είναι:
1) Ελληνικά Χρηματιστήρια πρόεδρος των οποίων είναι ο Σωκράτης Λαζαρίδης ο οποίος είναι και γαμπρός Πύλιος. 2) Η εταιρεία Delloite ορκωτοί λογιστές της οποίας διευθύνων σύμβουλος είναι ο Μιχάλης Χατζηπαύλου και 3) Apivita εταιρεία φυτικών καλλυντικών πρόεδρος της οποίας είναι ο Νίκος Κουτσιανάς.
Να σημειωθεί ότι έχει περάσει (ψηφιστεί) από το Δημοτικό Συμβούλιο η ανάληψη καθηκόντων ως προέδρου Λιμενικού Ταμείου Πύλου από το δημοτικό σύμβουλο Θόδωρο Χαραμαρά. Πάλι την «έκανε» ο Καφαντάρης. Αλλοι παλεύανε για το λιμενικό ταμείο, ήρθε ο νόμος και οκέι...


Τάκης Αλεξάκης "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 31/07/2012


Η πλήρης είδηση είναι : 
Κατόπιν πολύμηνων ενεργειών του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Θοδωρή Χαραμαρά (που δεν έχει αναλάβει τα καθήκοντά του ακόμα, λόγω γραφειοκρατικών αγκυλώσεων) βρέθηκαν οι τρεις χορηγοί για τα φωτιστικά τμήματα της παραλιακής ζώνης. 
Οι κολώνες τοποθετήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ, μετά την άριστη συνεργασία του προέδρου με τον γεωπόνο Ηλία Παπαγιαννόπουλο (μεταφορά με δικό του μεταφορικό μέσον και βοήθεια στην τοποθέτηση), Βασίλη Σεφερλή (βοήθησε με μηχάνημα του Δήμου στην τοποθέτηση) και τη συμβολή του ηλεκτρολόγου Νίκου Διαμαντόπουλου και του βοηθού του "Βαζέχα". 

Κώστας....

Υ.Γ. Οι χορηγοί δεν ήρθαν από μόνοι τους. Δεν ξύπνησαν κάποιο πρωί και είπαν θα πάμε να "φυτέψουμε" κολώνες στην παραλία της Πύλου. 
Νομίζω πως μια αναφορά στο πρόσωπο που μόχθησε για το αποτέλεσμα αυτό ήταν επιβεβλημένη. 

5 σχόλια:

  1. Τα φώτα μας "μαράνανε" ..... βρωμάει η Πύλος από τις κακοτεχνίες στο αποχετευτικό ...... χαρακτηριστικό παράδειγμα στη πλατεία Οικονομίδη. Τη Τετάρτη έριξαν μπετό στα σκαλοπάτια (μπετό ρε άξεστοι?), την Παρασκευή έφεραν κομπρεσέρ και το έσκαψαν για να συνδέσουν κάποια σπίτια στο βιολογικό (τρελός συντονισμός των υπηρεσιών του δήμου!!!!!) και σήμερα ΄τρέχουν τα βοθρόνερα και οι ακαθαρισίες μέχρι τη πλατεία!!!!! ..... ανίκανοι ή λαμόγια? ...... ίσως και τα δύο ..... μυρίστε τα Πύλιοι στην υγειά του Μήτρου ...... είσαστε άξιοι της δικτακτορίας των άσχετων ..... ηρωική και ιστορική Πύλο!!!!!!! ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι το ίδιο άτομο που μόχθησε να φτιαχθούν οι ντουζιέρες στην πλαζ της Πύλου?Αν ναι συγχαρτήρια.Για να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους και να επιβραβεύουμε εκείνους που μοχθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο συγκεκριμένος κύριος...που αποκαλεί τον εαυτό του δημοσιογράφο... να μας πει απο ποια σχολή έχει πάρει πτυχίο...
    Όταν αναφέρει γεγονότα που έχουν σχέση με κοινωφελή έργα στην Πύλο να έχει την ευθιξία να αναφέρει τα πραγματικά γεγονότα και όχι την αρρωστημένη φαντασία του...(Υπάρχουν άνθρωποι που μόχθησαν και ξόφεψαν χρήμα και χρόνο για να μπορέσουν να έρθουν και να τοποθετηθούν τα φώτα στην Πύλο!!!)
    Τουλάχιστον τους αξίζει ένα ευχαριστώ...Είμαι σίγουρος ότι αν είναι για το καλό της πόλης πάλι θα είναι πρωτοπόροι.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Θοδωρή Χαραμαρά-Ήλία Παπαγιαννόπουλο-Βασίλη Σεφερλη-Νίκο Διαμαντόπουλο.Όσο για τον συγκεκριμένο αυτοφιοριζόμενο δημοσιογράγο απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι πολύ λίγος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρολο που βρισκομαστε στην καρδια του καλοκαιριου και η ζεστη εχει γινει αφορητη με αποτελεσμα να υπαρχει τρικυμια εν κρανιο σε πολυ κοσμο, συμφωνω με το πιο πανω σχολιο και για το υφος της γραφης του και για την αληθινη διασταση που εδωσε στο θεμα καλο θα ειναι να υπαρχουν αντοιστιχες τοποθετησεις για να εχει και επιπεδο το blog .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι χορηγοί το 2012 (με την οικονομική κρίση στο ζενίθ) ήλθαν απο μονοι τους κύριε δημοσιογράφε. Ερωτώ, τα προηγούμενα χρόνια που δεν είχαμε κρίση γιατί δεν έρχονταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή