Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΠΡΩΤΟ 10ΜΕΡΟ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Ο αυτοκινητόδρομος “βγαίνει“ στο αεροδρόμιο


Μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου πρόκειται να δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος που συνδέει τον αυτοκινητόδρομο με το δρόμο Ασπροχώματος - Μεσσήνης, στο
ύψος του νέου κόμβου, δίπλα στο αεροδρόμιο . Δρόμος που εξυπηρετεί τη Μεσσήνη και την Πύλο, την επαρχία Πυλίας και ένα μεγάλο μέρος της επαρχίας Μεσσήνης, σ’ ότι αφορά τη χρήση του αυτοκινητόδρομου.
Αυτό διαβεβαίωσε την “Ε“ στέλεχος του “Μορέα“, επισημαίνοντας ότι ο δρόμος είναι σχεδόν έτοιμος, αλλά παραμένουν σε εκκρεμότητα τα ζητήματα των παράπλευρων δρόμων για τα οποία υπάρχουν διαμαρτυρίες από παρόδιους ιδιοκτήτες, κυρίως αγρότες και το θέμα της λειτουργίας του ηλεκτροφωτισμού, ένα μέρος του οποίου βρίσκεται έξω από τα όρια του αυτοκινητόδρομου και της ευθύνης της κατασκευάστριας κοινοπραξίας.
Η ίδια πηγή μας υπενθύμισε ότι την ίδια περίοδο (πρώτο 10ήμερο με 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου) θα παραδοθεί και ο δρόμος σύνδεσης του αυτοκινητόδρομου (του νέου κόμβου της Τσακώνας) με το δρόμο Τσακώνας - Καλού Νερού, λίγο πριν τη διασταύρωση της Οιχαλίας.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 14/08/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου