Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Επτά στην Πυλία, έξι στην Καλαμάτα Μπόλικες συλλήψεις καταστηματαρχών τις τελευταίες ημέρες


Αρκετές συλλήψεις καταστηματαρχών είχαμε τις τελευταίες ημέρες στη Μεσσηνία για παραβάσεις που αφορούν στη λειτουργία των καταστημάτων τους, όπως η άδεια λειτουργίας και η ηχορύπανση.
Στην ευρύτερη περιοχή της Πυλίας, μετά από ελέγχους που διενήργησαν υπηρεσίες του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο επτά ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι καταστημάτων. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι καταστημάτων σε Γιάλοβα, Φοινικούντα και Ρωμανού.

Οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν αφορούσαν την άδεια λειτουργίας του καταστήματος, την έλλειψη αδειών εργασίας σε προσωπικό, ενώ σε μία περίπτωση συνελήφθη ο ιδιοκτήτης διότι, ενώ το κατάστημά του είχε σφραγισθεί από το Δήμο Πύλου – Νέστορος, αυτός το είχε αποσφραγίσει και εργαζόταν κανονικά.
Όλοι οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο το Δεκαπενταύγουστο, όπου έκαναν χρήση του δικαιώματός τους και οι υποθέσεις τους θα εκδικασθούν σε τακτική δικάσιμο.
Στην Καλαμάτα πάλι, από τις αρχές Αυγούστου, έχουν γίνει συνολικά έξι συλλήψεις καταστηματαρχών για διάφορες παραβάσεις. Από αυτές, οι τέσσερις είναι για ηχορύπανση, η μία για άδεια λειτουργίας και η μία για αποσφράγιση καταστήματος.
Τις τελευταίες ημέρες και συγκεκριμένα στις 10 Αυγούστου συνελήφθη υπεύθυνος καταστήματος στην παραλία της Καλαμάτας, διότι λειτουργούσε το κατάστημα το οποίο είχε σφραγίσει ο Δήμος πέρυσι.
Στις 13 Αυγούστου συνελήφθη άλλος ένας ιδιοκτήτης παραλιακού καταστήματος, καθώς είχε παραβιάσει την άδεια λειτουργίας ως αναψυκτήριο και λειτουργούσε ως κέντρο διασκέδασης.
Αμφότεροι οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο.

Της Βίκυς Βετουλάκη "ΘΑΡΡΟΣ" 17/08/2012

2 σχόλια:

  1. Συμβαινουν τετοια πραγματα στην περιοχη μας; Κακοηθειες των δημοσιαγραφων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ ΚΑΙ Α.Τ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή