Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ


Αισθάνομαι την ανάγκη, αλλά κυρίως το καθήκον, ως πατέρας και Δήμαρχος να συγχαρώ τους μαθητές και τις μαθήτριες που μετά από τη μεγάλη και με τόσους κόπους προσπάθεια πέτυχαν να διαβούν την πόρτα των ΑΕΙ και των ΤΕΙ. 
Μόλις γύρισε μια νέα σελίδα στη ζωή σας. Οι θυσίες σας, οι θυσίες των οικογενειών σας ευοδώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Σας δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια, να αποκτήσετε το μεγάλο εφόδιο που είναι το όπλο της γνώσης για να ατενίζετε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, για να ατενίζουμε και εμείς με τη σειρά μας το μέλλον με αισιοδοξία. Γιατί το δικό σας μέλλον είναι και δική μας προτεραιότητα. 
Από εδώ και στο εξής είναι στο χέρι σας πια να αξιοποιήσετε τους νέους ορίζοντες που σας ανοίγονται.
Στο χέρι μας είναι καθώς και ιερή μας υποχρέωση να είμαστε θερμοί συμπαραστάτες στην νέα περίοδο της ζωής σας.
Σε όσους δεν είχαν την τύχη να πετύχουν θα ήθελα να τους πω ότι η ζωή ούτε αρχίζει, ούτε τελειώνει εδώ. Με το τέλος της σχολικής σας ζωής έχετε ήδη κάνει το ξεκίνημα μιας νέας περιόδου, την απαρχή ενός μέλλοντος που μπορεί και πρέπει να το κάνετε καλύτερο και ας χάθηκε μια μάχη. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι είναι μόνο μια μάχη, στην οποία είτε έχει χάσει κανείς, είτε έχει κερδίσει, δε θα κριθεί ολόκληρος ο πόλεμος της ζωής.
Θα έχετε ευκαιρίες διάκρισης στη ζωή σας αρκεί να μην χάσετε την πίστη στον εαυτό σας. 
Ο επιμένων πάντα νικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου