Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΑΥΡΙΟ Ο ΛΑΜΠΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ COSTA NAVARINO Φθάνουν σήμερα και οι τελευταίοι καλεσμένοι του ζεύγους Γκινοσάτη - Πόλατ


Στην Πύλο έχουν αρχίσει να φθάνουν τις τελευταίες μέρες οι καλεσμένοι του πολυσυζητημένου ελληνοτουρκικού γάμου μεταξύ της Εντά Πόλατ και του Δημήτρη Γκινοσάτη. Μεγάλο μέρος των καλεσμένων πάντως αναμένεται να φθάσει σήμερα με ναυλωμένη πτήση των Tουρκικών Aερογραμμών (140 άτομα περίπου) από το αεροδρόμιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης σε αυτό της Καλαμάτας, ενώ στο “Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” έχουν ήδη προσγειωθεί περίπου 10 ιδιωτικά λίαρ τζετ.
Οι μελλόνυμφοι που όπως μαθαίνουμε γνωρίστηκαν, όταν ήταν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Brown των ΗΠΑ, πάντως βρίσκονται ήδη στην περιοχή για να τακτοποιήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ ιδιαίτερο βάρος όπως αναμενόταν δίνουν στα θέματα ασφαλείας.
Η γαμήλια τελετή θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Costa Navarino, ενώ από απόψε ξεκινούν οι... παράλληλες εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή.

Για την Εντά Πόλατ έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν ότι είναι κόρη του επιχειρηματία Αντνάν Πολάτ. Πρόκειται για έναν από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους της Τουρκίας, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει και πρόεδρος της Γαλατασαράι, ενώ το 1999 ήταν και υποψήφιος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης.
Για αυτόν όμως που δεν γνωρίζαμε ιδιαίτερα πράγματα είναι ο οσονούπω γαμπρός Δημήτρης Γκινοσάτης. Ο 32χρονος δημιουργός ιστοσελίδων προέρχεται από εύπορο περιβάλλον, αφού η οικογένειά του έχει στην κατοχή της εταιρεία παραγωγής πλαστικών.
Καλεσμένοι αναμένονται και από θαλάσσης, αφού από την ιστοσελίδα (edandimitris.com) του γάμου έχουν δοθεί οδηγίες... προς ναυτιλλομένους για τη μαρίνα της Πύλου. Εκτός των Τούρκων καλεσμένων στον λαμπερό όπως αναμένεται ελληνοτουρκικό γάμο παρόντες θα είναι και γόνοι των ελληνικών επιχειρηματικών οικογενειών Κόκκαλη, Λαλαούνη, Στράτου, Πενθερουδάκη, Μαρτίνου, Τσαβλίρη κ.α.
Από την τουρκική πλευρά ξεχωρίζουν το όνομα του σημερινού προέδρου της Γαλατασαράι και γνωστού επιχειρηματία Ουνάλ Αϊσάλ, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη γοητευτική Ελληνίδα δημοσιογράφο Φανή Γραμματικογιάννη.
Εκτός πάντως από τα άτομα που θα μεριμνήσουν για την ασφάλεια των μελλονύμφων και των επιφανών καλεσμένων τους στην ευρύτερη περιοχή της Πύλου βρίσκονται και άλλα άτομα που θα συμβάλουν με τον τρόπο τους στην επιτυχή έκβαση του γάμου.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ομάδα που θα επιμεληθεί τον στολισμό του γάμου που έχει γεμίσει ένα ξενοδοχείο στη Γιάλοβα.
Μπορεί όλο αυτό το σκηνικό να φαντάζει ξένο και να δημιουργεί διάφορες σκέψεις στην ελληνική κοινωνία που περνάει δύσκολα, αλλά αναμφισβήτητα αποτελεί όχι μόνο μία σημαντική προβολή για τη Μεσσηνία, αλλά και τόνωση για την τοπική οικονομία σε μία περίοδο που η θερινή κίνηση έχει αρχίσει να μειώνεται αισθητά.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 31/08/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου