Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ Δ.Ε. ΠΥΛΟΥ & Δ.Ε. ΧΩΡΑΣ


Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτρης Καφαντάρης υποδέχτηκε τις γυναίκες της Δημοτικής Ενότητας Πύλου, στο Δημαρχείο, οι οποίες είχαν υποβληθεί σε μαστογραφικό έλεγχο προ διμήνου, προκειμένου να τους δώσει τα αποτελέσματα των εξετάσεων τους. 

Στην προσφώνησή του προς τις  κυρίες οι οποίες είχαν υποβληθεί στον προαναφερόμενο έλεγχο, ο Δήμαρχος τόνισε ότι «βασικό μέλημα της Δημοτικής Αρχής και δικό μου προσωπικά είναι η εξασφάλιση με κάθε τρόπο της κατά το δυνατόν καλύτερης ποιότητας ζωής στους δημότες μας. Αυτό επιτυγχάνεται με την εφαρμογή ομαδικών προγραμμάτων πρόληψης από σοβαρές και πολλές φορές θανατηφόρες ασθένειες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο καρκίνος είναι νόσος πολύ συχνή. Όλοι στο περιβάλλον μας έχουμε περιστατικά και μπορεί και οι ίδιοι να είμαστε θύματά του. Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη νόσος είναι δυνατό να προληφθεί, ιδιαίτερα δε ο καρκίνος του μαστού στις γυναίκες. Σε αυτή την κατεύθυνση η Δημοτική Αρχή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια συνεργαζόμενη και με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία, η οποία πραγματοποίησε τον προληπτικό μαστογραφικό έλεγχο στις γυναίκες του Δήμου μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας δώσουμε τα αποτελέσματα τα οποία εύχομαι να είναι αρνητικά για όλες σας. Θα ήθελα τέλος να σας προτρέψω να συμμετέχετε σε όλα τα προγράμματα πρόληψης  υγείας που εφαρμόζει ο Δήμος Πύλου Νέστορος».

Ανάλογη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στη Χώρα, όπου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου-Νέστορος και γιατρός κ. Παναγιώτης Πετρόπουλος έδωσε τα αποτελέσματα των εξετάσεων του μαστογραφικού ελέγχου στις γυναίκες της Δημοτικής Ενότητας Χώρας. 

4 σχόλια:

 1. ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ, ΑΠΑΙΧΤΟΣ

  ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πόσο αστείος είναι ο τύπος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Άντε να πας να φτυσεις τα μπουΤΙΑ ΣΟΥ !ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΊΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΝΕΟΚΟΠΕ

  ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΙΛΙΘΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΣΤΟΦΡΑΦΙΕΣ Η ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

  ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ

  ΠΛΥΝΕ ΤΟ ΠΙΣΙΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ


  ΑπάντησηΔιαγραφή